香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

5.29 網友約跑 之 <港島鬧市尋休>

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

報就報左先啦, 不過到時見唔到都唔洗等.

5月29日報名人士名單:
1. cu83 (發起人)(跟住人)(唔係人)
2. TNT (高人)(高人一等的人)
3. wadee (華人)(火箭華人)(港島東人)
4. cookie (迷路人)(專界人)
5. WAY_LEUNG (有米人)(永仁既人)
6. Gary (亞永仁)(狂界人)
7. onon (死火人)(點火狂人)
8. 法蘭 (法人)(放火人)
9. 瓜同學 (過來人)
10. Fat-B (超自然人)(問號人)(過路人)(天未光就去跑步的狂人)
11. sealion (C-Nine-人)
12. runner_256 (一定放火人)
13. finewong (縱火人)
14. 瘋瘋 (瘋狂人)
15. TerrySze (有心有力人)
16. 駿駿駿 (迷惘快腳人)(鐘意飲tea的快腳人)
17. XiaoEm
18. ee (依人)
19. 鄭國柱 ( 小公主偶像)
20. batbat
21. wongc (迷路慢腳c人, 跑完可能變先人)

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我仲諗住跟住你tim, 你咁講我咪print左阿ching嗰D相出來以策安全囉.  我睇左地圖啦, 都真係唔易跑 ..........等埋呀咁多位ching/ctse!!!!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-29 09:32 發表
各位親愛及支持港島約跑的朋友仔:
今日天氣稍涼及有毛毛雨,為著大家健康著想,請自備風褸作保暖之用。

今晚於銅鑼灣運動場集合,運動場內有電子密碼供應,先到先得。
若覺得有須要
,大家可自備鎖頭。

運 ...

又無帶風褸又無帶鎖頭

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-5-29 11:36 發表

ctse唔駛擔心,o個度用電子密碼儲物櫃架...

我仲諗住陣間去買個tim, "電子密碼儲物"係咪安全D??  咁咪可以慳返??

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-29 11:50 發表

係!!
不過無jacket我驚你會涼親者!
因為現況都清涼及雨粉粉!

咁我攞埋公司個條咸臭披肩去啦.  

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-29 12:00 發表

咁型??

跑完先用啫.  唔通披住跑咩.......披頭散髮都已經夠嚇人, 唔洗再加道具啦.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

多謝cu兄及各ching/ctse的安排, 特別明謝曲奇ctse沿途帶住我呢D慢腳, ctse仲走前走後, 驚大家走錯路, 真係細心.

其實出發前睇左個路線圖都知會好甘, 跑到中間真係想死  , 不過咁多ching/ctse係度唯有死頂埋佢, 但跑完之後又覺得好痛快喎 , 呢D係咪叫"超自然"呢呵?

昨晚好多位ching/ctse都係笫一次見, 其實我都唔好得過way ctse幾多, 除左幾個ctse之外, 其他ching我都唔認得哂.

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-5-30 12:33 發表
黃藥C 都跑得好好喎!!
去到油站時我見你氣色好好呀, 而且仲跑得好輕鬆, 估計你只係用咗五成力!!
下次約跑唔使客氣, 有能力就上去主群隊啦!!

嘩, 你地成班人企係個油站望住我上嚟, 我點都要交D戲比大家睇下嘛.  五成?  死剩五成就真!!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-5-30 21:09 發表

黃藥C,乜你咁唔老實 ga??" />" />
睇你埋站時~~~孔武有力~~~直情成隻豹咁勁,邊似係死剩五成!!" />" />" />" />" />
唔好收埋啦!! 俾我地見識吓你黃藥C既絕世神功啦!!" />" />

話明係神功, 梗係要上左神枱先出到啦, 等我跑多轉呢條尋休線, 死埋個五成就應該得啦.