香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

6月2日 (星期二) 網友約跑加飯聚 - 晒草灣(藍田) 相片在 p. 6#117

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-6-1 16:53 發表

聽日未必得呀,因為星期三我會係港島區試路,黎唔到呀!
不過你咁講開我又記得mill ctse同我講過佢都會係晒草灣跑,仲叫我過黎跑下。
下次一定有機會呀!

今個星期二難得601 ctse會夜晚跑...
咪一齊相約在晒草灣慢跑囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-6-1 20:05 發表

mill姐~~~~~~~~~~~ 好犀利呀!今次約跑有廿幾人咁多,晒草好熱鬧呀!

通往花蓮/台北o既隧道大塞車..,都唔係太多時間玩, 好多時間都o向車入面,不過我買左好多手信俾你地+逍遙跑友,明晚可以拎埋出o黎HEEHEE

期待明天見到601 CTSE.... ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 e.c. 於 2009-6-2 14:10 發表

yeah 今晚見~ 不過... 諗諗下都係唔同大家食飯啦... 我要減肥哦...

車亞文, 咁我都好感動, 好耐無見你啦

EMMA,黎一齊食飯開心下~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝mill姐攪飯局,一見過見多哂咁多位ctse,同埋認得一些TKO之友...
仲要多謝601 ctse的台灣手信...
下次有機會再一齊跑 + 食呀....