香港長跑網  - 長跑長友

樓主: nc
打印 上一主題 下一主題

6月2日 (星期二) 網友約跑加飯聚 - 晒草灣(藍田) 相片在 p. 6#117

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

人工智能報名系統:

1. mill (吃飯)
    2. cookie (吃飯)
    3. WinggniW (吃飯)
    4. schnix (吃飯)
    5. lulu (吃飯)
    6. 田中阿會長(吃飯)
    7. 堅 (吃飯)
    8. running-sue (吃飯)
    9. 皇上(吃飯)
    10. 卓卓(吃飯)
    11. nc (吃飯)
    12. ee (吃飯)
    13. cfchan (吃飯)
    14. boloup
    15. angkso
    16. kan (吃飯)
    17.靚路路女 (吃飯)
    18. 迪迪仔 (吃飯)
    19. 靚mill女(吃飯)
    20. chairman (報左先算)
    21. Terence (甘多人玩,我又黎)
    22. sealion (吃飯only)
    23.
    24.
    25.
    原帖由 nc 於 2009-5-29 12:53 發表 人工智能報名系統:1. mill (吃飯)2. cookie (吃飯)3. WinggniW (吃飯)4. schnix (吃飯)5. lulu (吃飯)6. 田中阿會長(吃飯)7. 堅 (吃飯)8. running-sue (吃飯)9. 皇上(吃飯)10. 卓卓(吃飯)11 ...

乜咁似擺酒嘅。果日要上D超悶的training,未知黎唔黎到。

升級   100%

I wanted too, but the training is set by my boss........
    原帖由 nc 於 2009-5-29 16:40 發表 [乜咁似擺酒嘅。果日要上D超悶的training,未知黎唔黎到。
    uncle, 不如早走過來 [/quote]

升級   100%

15. angkso

唔好意思各位,今晚要開夜,呢唔到呀。

升級   100%

文師兄都出現,見到D相有D羡慕添,我尋晚好夜返呀。

升級   100%

唔好意思Mill Tse,個晚要等Client覆實跟住趕第二朝交課,無得離。
    原帖由 mill 於 2009-6-3 21:56 發表
    首先梗係要多謝咁多位光臨晒草灣嘅ching/ctse先啦! 更再要多謝wing wing 的手信tim.
    angkso同gary 仲有駛乜理ching, running sue, 海獅 ctse今次不能出席約跑飯局, 的確令這個飯局有點失色, ng024h ...