香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

新界東和和諧諧吹水區

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

人工智能報名系統:

A隊 : 8:00AM準時出發上梅子林 (10-12K)

1.  堅堅
    2.  瘋瘋
    3.  街坊鄭
    4.  嬌屎
    5.  stanwong
    6.  711
    7.  andrew
    8.  前進
    9. 停雲慢步
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

B隊: 7:00AM正出發跟史丹尼做26K長課
    1. 史丹尼
    2. 大圍
    3. SLACK

各位師兄師姐好 !

我有興趣呀... 本來星期六晚約咗人, 但係而家有時間呀 !
    頌安村商場早餐 ? 邊度幾點架 ?
    馬鞍山遊樂場 ? 同唔同上次 8km 嘅運動場呀 ??
    (係咪喺嗰度擺行李 ? 擺咗係咪要跑返行返搭車返轉頭攞 ?)   (我唔係住沙田馬鞍山架...)   

我唔係跑得好快, 天氣熱仲慢咗少少添, 10km 我跑到, 12km 試過一次咋.
    我睇吓, 我星期日係咪嚟到先......   (我未試過親自同大家打招呼影相, 第一次初哥咋......)     

升級   0%

擦汗

吓 ? 你都有份呀 ?
    咁遠都去 ?   
    係呀... 我嚟緊得嘅話, 都想跑多啲, 七月開始多啲時間.     

請 ching / ctse 多多指教 !   

升級   0%

擦汗

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-19 10:53 發表
    好歡迎你呀,幫你落名先啦

嘩 ! 咁樣報定名先......   
    打風落雨喎... 如無意外, 聽日到 !   

原帖由 witchycatcat 於 2009-6-19 13:16 發表
    我唔黎~
    我係指你同其他ching會面...

睇吓幾時會見到你......   

升級   0%

擦汗

第一次同長跑網師兄師姐見面, 算係一個好開始.   
    雖然擒晚 [打風], 不過, 今日都係幾熱吓, 出晒太陽.

上次玩 9km 道路越野, 落梅子林就輕鬆, 原來要 (行) 上去係咁......            得得地今次都唔係好得添   

多謝各位師兄師姐沿途鼓勵提點, 下次再見 !     
    仲有記著 7.12跑, 我係 1111, 到時過嚟黐大家影相.     

升級   0%

擦汗

原帖由 瘋瘋 於 2009-6-22 09:47 發表
    路線 :   馬鞍山遊樂場 < - > 科學園里數: 12k

新跑點... (for me)
    but... 要去奧運歡樂跑.     

See the chance... in future.     

升級   0%

擦汗

原帖由 瘋瘋 於 2009-6-29 09:35 發表
    路線 :   馬鞍山遊樂場 < - > 西沙路西貢方向跑去水浪窩.....

嘩 ! 新路線, 好多人喎 !
    不過, 我聽日去釣魚......     
    同埋, 最近少......   (message not appear ?)

Less practice recently... join you guys later in future.