香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   20.75%

該用戶從未簽到

我歸隊啦,但想問下跑邊條路線呀?

升級   20.75%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙團 - 05.09.2009 TKO逍遙跑 (5.5K/11-13K)
今期有finewong做代領隊~請多多支持!

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 05 / 09 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場跑道側

路線 : 5.5 K: 將軍澳>翠林>康盛>茅湖仔>靈實>將軍澳 (路線圖)
        11-13 K: (1) 運動場→翠林→靈實→澳景(經山路同寶林南路)→運動場 (路線圖)
                     (2) 運動場→科大→井欄樹→翠林→運動場 (長過同高過路線1) (路線圖)

預計完成時間:1小時15分鐘
難度:** ( 有上落斜路段)

補充小小路程注意事項
路程 1 -- - > 要上 約2k 斜路
路程 2 --- > 先上斜 約 800米 , 去 到 鄭植枝 再上斜約 1.5k . 請各團友考慮清楚 路程後 , 報名時請備註 1 定 2 . ( 最終路程由finewong 決定)

詳情及路線圖請參考 (有待更新)

特別注意:  由於是次路段有上落斜, 加上天氣頗熱, 對體力的需求相對較高, 參加者請我自衡量參予組別, 及帶備充足食水以作補充

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

5/9 報名名單 (reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓):

1. 活活 ( 可做後勤 幫手帶路)  
2. finewong
3. jogging_cat (路線由 finewong 教頭決定啦)
4. Harry (太熱啦,都係跑(1) 好o的)
5. kan0902
6. 山比(十一點要去到葵興,加上有夜場,跑短d留返條命仔,所以短腳呀唔該)
7.
8.
9.
10.

飛機王:
1. Wing (9月份星期六日間身份: 打工仔 )

升級   20.75%

該用戶從未簽到

EMMA..我昨晚收到通知....今日突然要早d入葵興...所以過唔到來tko 跑...現在剛回到公司...
各位...唔好意思...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

各位~~好耐無見啦~~~好嗎~~?

升級   20.75%

該用戶從未簽到

小妹睇下下星期過唔過到來~~長跑跑運動場,好悶呢,都係同大家一齊跑街開心d,哈哈

升級   20.75%

該用戶從未簽到

TKO逍遙團祝256早日康復:

1. rockiec
2. -R-
3. paulsiu
4. mill 早日康復~
5. Terence
6. kan0902
7. finewong
8. bolo
9. JC ~ get well soon ^^
10. coxswain
11. 迪迪仔
12. 火仔
13. jogging_cat
14. running-sue
15-16. Uncle & Auntie
17. Wing (大大大師兄~祝你早日康復)
18. 阿狗
19. 活活
20. 肥脾
21. 山比

升級   20.75%

該用戶從未簽到

將軍澳 2010 SCM ::: 全馬隊:

1. JC
2. 比比
3. 火仔
4. Wing
5.

將軍澳 2010 SCM ::: 半馬隊:
1. 山比 (失禮失禮)
2.
3.

將軍澳 2010 SCM ::: 10K隊
1.
2.
3.

升級   20.75%

該用戶從未簽到

3/6 報名名單

1. JC (跑 + 特訓)
2. 昌 (點都支持左先)
3. Anita (JC' fd)
4. 零下十度 (跑+特訓)>>(仲好"支力".大家記得唔好放火)
5. Bolo (星期六報住先 )
6. R (gathering果陣話應該黎, 加定名先 ) (Thank you JC, 全力支持偶像)
7. 猿球
8. jogging_cat
9. Terence
10.uncle (太內沒同大家一齊跑了,積極考慮今個星期六唔去踢波)
11.KK
12.豬豬
13.mill
14.文輝 (渣馬後唔知仲有無早起身的動力)
15. 活 (場內拉根+9:45前要走人)
16.goldfield 跑、唔參加特訓
17. 駿3  (會龜速跑)
18. laputa99
19. 大雄
20. 大佬 (照住大雄果個)
21. batbat
22. finewong
23. 山比(會蟻速跑,迷路就自己short cut 搵大家。今晚有飯局,希望聽日起到身見大家~~)

升級   20.75%

該用戶從未簽到

對不起,明天早上有事,不能出席...周日見啦~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

雖然聽日返工,但晚上有事,不想由大清早踩到晚上十時,無奈缺席。