香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   56%

該用戶從未簽到

[10/10 金盃快活龍慶功逍遙跑報名]

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期: 10 / 10 / 2009 ( 六 )
集合時間:8:00am (8:15am準時起跑, 逾時不候)

集合地點:  將軍澳運動場跑道側
另備加碼小隊 (可按路程及時間自行組隊)

路線 :  10 K:  運動場→寶翠公園→坑口→調景嶺→彩明→尚德→運動場
              6 K:  運動場→寶翠公園→坑口→運動場

里數: 約 10K / 6K

預計完成時間:1小時15分鐘
難度:** (90%平路, 調景嶺有一段上落斜)

早餐特訓地點:  將軍澳廣場1/F晶苑酒家 (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)

歡迎任何區域的跑友一齊嚟逍遙跑, 實行以跑會友啦!

reply 時先 copy 名單..再加上自己名字, 並註明會否參加特訓

報名:

1. JC
2. rockiec (短腳, 唔加碼, 第二日又有比賽)
3. 零下十度(秋風起,系時侯出欄了)
4. Wing (長腳+特訓)
5. paulsiu
6. Terence
7. mill
8. finewong (盡量黎....特訓)

升級   56%

該用戶從未簽到

今朝有d風涼涼地, 幾舒服
今日逍遙應該幾好跑

一向身體都唔太好, 最近仲差 d感冒清唔哂, 而疲勞亦消除得特別慢
所以一有時間都盡量休息

聽日會照舊去走樂華杯, 狀態改唔到, 唯有從心態著手
有比賽的ching ctse加油呀, 趁天氣稍為轉涼 跑出滿意既時間

升級   56%

該用戶從未簽到

TKO逍遙團祝256早日康復:

1. rockiec
2. -R
3.paulsiu
4. mill 早日康復~
5. Terence
6. kan0902
7. finewong

升級   56%

該用戶從未簽到

各位早晨呀~
星期六返學校考mid term, 來唔到 [TKO逍遙備戰迎渣馬]

升級   56%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-10-14 22:12 發表
我 ... 開始有點心動想跑全馬!(俾我諗多一陣先 )

報唔報全馬都唔緊要, 只要想清楚 先決定咪得

你可能之前見其他ching ctse 跑完好開心, 感動
自己又想試下, 趁下熱鬧

我個人覺得你咁後生, 仲有得發育, 唔洗急住上馬
今年可以練好10k/半馬, 過多年 夠速度同體能, 再慢慢加里數, 跑個令自己滿意既全馬

升級   56%

該用戶從未簽到

活活成日傷
小心d~

升級   56%

該用戶從未簽到

3/6 報名名單

1. JC (跑 + 特訓)
2. 昌 (點都支持左先)
3. Anita (JC' fd)
4. 零下十度 (跑+特訓)>>(仲好"支力".大家記得唔好放火)
5. Bolo (星期六報住先 )
6. R (gathering果陣話應該黎, 加定名先 ) (Thank you JC, 全力支持偶像)
7. 猿球
8. jogging_cat
9. Terence
10.uncle (太內沒同大家一齊跑了,積極考慮今個星期六唔去踢波)
11.KK
12.豬豬
13.mill
14.文輝 (渣馬後唔知仲有無早起身的動力)
15. 活 (場內拉根+9:45前要走人)
16.goldfield 跑、唔參加特訓
17. 駿3  (會龜速跑)
18. laputa99
19. 大雄
20. 大佬 (照住大雄果個)
21. batbat
22. finewong

升級   56%

該用戶從未簽到

大雄ching, 你一個人跑入pto, 勁呀

麗港城附近係無咩路好跑, 所以曾經計劃過長課跑去pto,
不過一路都無實行過, 淨係落麗港公園走幾圈就算........

升級   56%

該用戶從未簽到

以為坐九巴93k 坐到謝" />" />
原來係踏單車" />" />