香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑 (多謝大家一直支持, 繼續長跑長友)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-8-21 21:24 發表

大家有機會相遇 , 真係好難得

5係刻意按排咩 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-21 23:09 發表

副校...有人唔知架, 咪當係有緣相遇

oic ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-8-24 11:58 發表

唔好諗啦. 唔好等啦!!
報左名先就自然會安排到!" />" />

仲有. 係Louis既鞭策之下. 怕且消遙跑既中長課好快就會黎料. 尤其係OOOO.
好好安排下啦.

嘩~~甘快plan 定跑0000~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-8-24 12:06 發表

無計, 成班都隱起

我地上年開操全馬係 10月24日.仲要係跑16k 平路開始.
你地依架甘快就跑 0 . 勁ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-8-24 12:14 發表

無法啦.
Louis: 唔係一定要9月既者. 都8月28啦. 差2日之嘛.
點等到10月尾呀? 攞佢命咩

7月留留 5好亂say 野 .....
你地要加油la.....

升級   0%

該用戶從未簽到

勁勁勁~~~大家今日表現100分. .... 大家繼續努力 ......
我地毅行隊員11月會回歸架la. 到時跑 0 記得要等埋我地ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-8-30 18:34 發表

放完兩星期大假, 返到公司成坐山擺係張枱上面,
哩埋係自己個房度自閉左成日, 冇時間上黎

JC 放甘耐假5更要la... 加油ar

升級   0%

該用戶從未簽到

MORNING ~~~~~~TKO 各朋友仔們

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

烏拉~~5c驚wor~~
圑長都講左la.每一次跑ge路線同里數都係大家相量再決定的 .
你撐多一個月到 , 我就會返來幫你架la.......
加油AR ~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

將軍澳逍遙跑 + 特訓 + 購物團

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:      25/9/2010 星期六
集合時間:  7:45am (有興趣可一齊熱身及拉筋, 如不參予熱身者, 請自行於起跑時間前到達)
起跑時間:  8:15am (準時起跑, 逾時不候)
集合地點:  將軍澳運動場 (有locker及沖身設施提供)
               將軍澳運動場 (有locker及沖身設施提供, 請自行到G24室借匙)
建議路線 :  運動場 > PCCW > 寶翠 > 翠林 > 康盛 > 馬油塘 > 寶達 > 廣田 > 澳景 > 運動場 (實際路線可即場商討)
路線圖

唔夠喉既ching/ctse可以早少少自行加碼, 然後準時8:15am返回運動場會合大隊

里數:      約 13K (加碼請自行相約)
完成時間:約 1小時45分鐘
難度:      *** (60%上落斜平路) 逍遙慢慢跑  

注意事項: 參加者必須 細閱並同意 page 1 post#1 所有活動內容;               

早餐特訓地點:  到時再定

特備購物出血環節: 導遊阿祖: "鞋總得要買的. 今生不還. 下世都要還!!" (團友可自行決定參加與否)
                   將軍澳廣場一樓晶苑酒家  (暫定, 會因應出席特訓人數而作出更改)
報名辦法:
reply 時先 copy 原有名單... 再加上自己名字, 並註明會否參加特訓,
歡迎任何區域的跑友一齊逍遙跑, 實行以跑會友啦!

25/9/2010:
1. 烏拉 (跑+特訓+出血)
2.  迪迪仔 (跑 + 特訓 + 唔知仲有無血出,因為今日晏少少要去捐血)[唔通聽日得我同盟主二人世界咁益我?]
3. jogging-cat
4. 祖祖 (特訓+導遊)
5. goldfield (烏拉,我支持你!!!)
6. 花花 (特訓+購物)???
7. 呀招 ( 跑+ 特訓)
8. 呀招朋友  ( 跑+ 特訓)
9. chanlouis911 (九月份香港最後一跑)
10. 文輝 (食全餐)
11. 明哥
12. 活