香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   59.05%

該用戶從未簽到

報名 :
1. Way
2. 狗哥
3. Kin (may be)
4. 蝦肥
5. 迪迪仔
6. Esther
7. laputa99
8. Tarry
9. jc
10. chengtszhang
11.街坊鄭
12.kan0902

升級   59.05%

該用戶從未簽到

1. Tarry
2. Way
4.  迪迪仔 (可能會遲到,盡趕啦)
5. Esther
6. catcat
7. 比因 (7!)
8. 大圍新跑手 (冇得做9哥,唯有做8公...^_^)
9. 阿狗 (唔要再遲到呀... >_<)
10. cwl168
11. laputa99
12. wongc
13. kan0902 唔洗ot就黎啦
14.
15.
16.
17. 肥脾 (打尖17, 霸返個位先)

升級   59.05%

該用戶從未簽到

網友約跑--夜跑荃灣7之烚下烚下tw版 (18/9星期五) posted#341
~埋黎睇,埋黎簡,隨便坐~

日期 : 18/9星期五
地點:荃灣西,荃灣公園網球場
時間:6:50 集合   7:00pm 開始跑
路程 : 荃灣西 <-> 深井 約13公里
                               <-> 青龍頭迴旋處橋底(近碼頭) 約 16公里 (嗚謝 parco 爸)
                                                  <-> 小欖直路到尾迴旋處 約 22公里 (嗚謝 parco 爸)
         * 補水點: 深井7-11
         各位可因應所須選擇距離~

要存物可以借LOCKER, 借LOCKER需時,請早到準備熱身
LOCKER數目有限,請共用LOCKER
唔好彩真係爆滿,可到附近海濱公園借LOCKER(嗚謝laputa99報料)

洗白白小心熱水

報名 :
1. laputa99
2. Mill
4. 非比
5. 迪迪仔
6.
7.
8.
9. 狗哥
10.

預備組:
1. kan0902(十五十六中)(第1因為時間提早左10分鐘怕遲左)(第2同有得選擇距離)(第3同埋多數參與週6晨咁早tko逍遙團未必回倒氣)(第4唔洗ot就黎)解決左4個問題就唔會有問題 呢d係我ge不明朗因數 千其唔好見怪

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   59.05%

該用戶從未簽到

係ar
熱死人
沖完涼勁標汗
d熱氣不斷係體內引出體外
沖左等於冇沖咁

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-19 00:46 發表

sorry 呀咁多位~ 仲係病病地, 所以一放工就翻0左屋企訓, 唔記得0左個約跑~ 真係唔好意思!!

下次再一齊跑過呀~

好ar
阿b ching
下次一齊跑

升級   59.05%

該用戶從未簽到

夜跑荃灣12 之 改跑星期五(30/10)

~埋黎睇,埋黎簡,隨便坐~

日期 : 星期五 30/10

地點:荃灣西,荃灣公園網球場
時間:7:00 集合   7:15pm 開始跑
路程 : 荃灣西 <-> 深井 約13公里
                 <-> 青龍頭迴旋處橋底(近碼頭) 約 16公里 (嗚謝 parco 爸)
                 <-> 小欖直路到尾迴旋處 約 22公里 (嗚謝 parco 爸)
         * 補水點: 深井7-11
         各位可因應所須選擇距離~

要存物可以借LOCKER, 借LOCKER需時,請早到準備熱身
LOCKER數目有限,請共用LOCKER

唔好彩真係爆滿,可到附近海濱公園借LOCKER(嗚謝laputa99報料)
洗白白時小心熱水,洗白白後請關緊水喉(嗚謝堅堅報料)

1. Kin
2. Kin's fd 華

3. Mill

4. Wilson
5. 天鬼
6. 迪迪仔
7. 田中 (小華哥佳人有約...)
8. 小西華(cwl168) - prepare for NB 15K < 加油~ 努力~
9. 狗
10. 肥脾

11. Louis
12. kan0902(唔洗等我 應該遲到)

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步新手(新手可隨意回程), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   59.05%

該用戶從未簽到

食左月餅跑青公, 唔怕搵唔到老公,
食完月餅搵常俄, 屋企個果唔會俄

日期: Sep  23 (星期四)  一年一次
時間: 6:00PM 起步(請早到存物,熱身)
地點: 荃灣西,荃灣公園網球場
暫定 : 青龍頭來回 (16k)
1. Ivy (6:00pm)
2. louis (已經PM通知改時間)
3. 晶哥 (6:00pm)
4. lulu (已經PM通知改時間)
5. xoxo  (6:00pm)
6. 威仔 (已經PM通知改時間)
7. 露露 (有事泥唔到)
8. 蕉仔   ( 0:00pm)   (看緣份)
9. 亞平    (6:00pm)(食飯..吹水..搞野)
10. 天鬼  (睇情況,如果未死得既就來啦) (已經PM通知改時間)
11. vileung  (6:00pm)(全日拜佛,如果未跛就來啦!)
12. Kin  (6:00pm)(來,為什麼不來. 放假又有空,一定來青公!!)
13. laputa99 (青公原盟主回歸, 盡趕)
14. Grace  (6:00pm) (看緣份)
15. 小西華  (6:00pm)(回味第一次與堅堅在潻黑青公上.....跑歩)
16.麥麥 (6:00pm)(我喜歡蕉師兄姐的看緣份)
17.麥芽糖 (6:00pm)
18. carcar22 (同家人gathering之後趕到來就見啦)

19. 烏拉 (6:00pm) (為水袋而來!! 為鏟青公而來!!)
20. Raphaelmak (未必黎到... 睇下屋企人俾唔俾)

21. kan0902(6:00pm)

升級   59.05%

該用戶從未簽到

今晚青公的相---->http://picasaweb.google.com/kan090284/2010923#

登錄/註冊後可看大圖

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-9-24 01:20 發表
~~平時都係自己練跑~~今日咁多人,玩得好開心丫
多謝ivy ctse個芝士月餅~~真係應晒節~不過d白蓮溶好似怪怪地

我都要多謝ivy ctse 個芝士月餅
好好味ar

乜果d係白蓮溶黎個咩??

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-9-24 12:21 發表

冇呀~~可能佢錯手DELETE左喎~~

小西華 平兄
張相冇DELETE ar
呢張相唔公開得ar ma
唔係直接send 比 平兄??
但我好似唔係好識點send一張完整ge 相 比你地
教教我ar