香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-9-24 14:00 發表
ching 荃西站D出口, 過對面馬路, 再向前行就見到公園office, 借key la, 今晚見" />" />" />" />

多謝教路啊~ 我約左wongc ctse, 唔驚盪失路喇  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

晏左收工, 宜家柯士甸站, 等我叫司機開快D, 趕緊黎~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-9-25 09:42 發表
多謝迪士大佬義載(我無比錢架)全程.  回程時無氣無力, 仲要鬼咁大風, 好彩有迪士大佬等埋, 沿途同我擋擋風.  太感動啦!!!

你地班友又話一齊搭迪士, 點知個個一早自己開車走哂.  JC 仲同迪士大佬爭客.fg ...

唔係呀, 我架車冇油, 所以斜路溜落去7仔入油之嘛.........

沿途仲遇到陣風 (小華經過), 幾乎飄左落海 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-9-25 16:51 發表
你跟住我跑, 原來我先係錢7

尋晚凈係跑之前同你打個招呼, 跑完我又走先  ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-9-25 19:09 發表

JC :你開慢車 ……有車速限制·下次要開快D·唔系抄你牌...

無法啦...... 踩盡油架喇 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 foobar 於 2009-9-25 19:21 發表
高興又認識多一位會員  高佬
佢真係夠晒高,去時全程用跟跑戰術食氣流,省左唔小力,
回程落斜大小腿並用勁爆

如果脚重痛, 就要快D睇醫生, 休息好先再跑過喇 ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

eeeeeee..... kinkin, 我幾時報左名架, 唔該晒  
(睇吓公司放唔放人, 黎到一定黎)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-10-6 10:08 發表

非比真係醒目,做左長跑網會員,點止唔會發燒唔會變元老,仲會越跑越健康,越跑越後生靚女

咁會唔會靚仔架 ~  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-10-6 11:46 發表
JC你就一定唔會因為你係靚爸

俾返少少憧憬黎都得掛

升級   0%

該用戶從未簽到

網友約跑--夜跑荃灣9
~埋黎睇,埋黎簡,隨便坐~
日期 : 8/10星期四
地點:荃灣西,荃灣公園網球場
時間:7:00 集合 7:15pm 開始跑
路程 : 荃灣西 <-> 深井 約13公里
<-> 青龍頭迴旋處橋底(近碼頭) 約 16公里 (嗚謝 parco 爸)
<-> 小欖直路到尾迴旋處 約 22公里 (嗚謝 parco 爸)
* 補水點: 深井7-11
各位可因應所須選擇距離~
要存物可以借LOCKER, 借LOCKER需時,請早到準備熱身
LOCKER數目有限,請共用LOCKER
唔好彩真係爆滿,可到附近海濱公園借LOCKER(嗚謝laputa99報料)
洗白白時小心熱水,洗白白後請關緊水喉(嗚謝堅堅報料)
報名 :
1. Kin
2. JC <=== 公司真係唔放人, 明晚要OT, 黎唔到, 大家跑得開心D喇  ^^
3. tartar
4. 迪迪仔
5. Esther
6.
7. 比因
8.
9. 哥
10.
警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 非比 於 2009-10-8 10:04 發表
堅堅, 行去街市街個邊有間大大隻招牌"標記", 有粥粉面飯包羅萬有食!

今晚我唔黎啦, 留係屋企樓下hea跑, 你地玩得開心些

哩間好野黎架