香港長跑網  - 長跑長友

樓主: shogikin
打印 上一主題 下一主題

夜跑荃灣西 - 祝各位青公跑友, 渣馬成功, 備戰中, 歡迎出post約跑

升級   0%

該用戶從未簽到

出席者:
1. Kin
2. Esther
3. WAY_LEUNG
4. laputa99
5. foobar
6. 蝦肥
7. 迪迪仔
8. 大力方位
9. Samuel
10. 狗
11.
12.

好熱鬧~ 好多令仔令女~ 報定名咪走雞先~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-3-17 11:19 發表

令你失望添
我是不來的

親愛的堅堅,

我倆又無緣相見了,盼君安康~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-3-17 12:22 發表

哩幾日都諗緊, 希望今次唔會突然間嚟唔到.   
我都要嚟睇吓令仔令女先.....   

得得地又黎~ 齊齊"偷跑"啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

今朝一早公事外出流浪...估唔到要浪到返埋大陸...家下先返到屋企....
又放晒咁多位令仔令女飛機,Sorry...罪過罪過...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2010-3-19 09:09 發表

我已習慣

城城大人... ......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-5-7 15:09 發表

果D鳳姐變左蝴蝶..係鳳園飛來飛去...撲極都撲唔到呀~~

幻想到平兄當其時對住d鳳姐有幾咁飛擒大咬

升級   0%

該用戶從未簽到

今個星期四有無青公約跑呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-24 11:19 發表

狗哥, 有ar, 你番黎睇場la, 我要請假4個月ar , 你快d番黎放火la  

Tarry姐做咩要請假4個月... 青公唔可以無左你同城城撐場架
原來...自430後...我都成4個月無跑過青公了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-8-24 11:54 發表

X2

Tarry姐要一星期去2次跑馬地呀

Kin in Running

Tarry 姐好勤力,加油~ 努力~

我都鋪左唔少草皮搵日都去踩下草先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2010-8-24 13:54 發表

我有program名為 "我要向目標出發" 你估吓係mud嘢???

5.5小時完成廈馬!? 之後係渣馬?

升級   0%

該用戶從未簽到

青公消遙跑,跑友可因個人狀態跑長跑短 August 26, 19:15
日期: August 26 星期四
時間: 19:15PM 起步(請早到存物,熱身)
地點: 荃灣西,荃灣公園網球場
路程 : 荃灣西-深井    (13公里 total)

1. laputa99
2. 亞平
3. 狗
4.
5.
6.
7.
8.
9.

*** 要存物可以借LOCKER, 借LOCKER需時,請早到準備熱身,LOCKER數目有限,請共用LOCKER
唔好彩真係爆滿,可到附近海濱公園借LOCKER(嗚謝laputa99報料),洗白白時小心熱水,洗白白後請關緊水喉,留意門後掛鉤,帶齊個人物品
由於荃灣西的鎖匙種類多,還匙時請記住時間,地點,人物,鎖匙編號,以免爭拗

警告及聲明:
1. 此項聚會適合跑步初手(10公里55-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-25 16:08 發表

我冇咩所謂...跑到邊都可以~咁一係再跑多一次到深井..下次先跑去青龍頭..

一於青龍頭啦最多袋定8仔係身

升級   0%

該用戶從未簽到

4個月啦,終於再次踏足青公 真係既熟悉又陌生呀
跑到爆爆地... 去程都有風,回程唔知去晒邊
華哥帶我地去食好味既漁湯米線/泡飯~
平兄城城介紹雙Q奶...但叫左杯金芒果多多...太甜...
唔知花花平可唔可以安全搭到巴士返屋企呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-27 00:20 發表

狗哥..我認得路返屋企架...嘿嘿...你係唔係應擔心華哥今晚回家後既情況....

平兄唔駛同佢擔心啦... 家下佢都無聲無氣...睇怕...唔係扭緊耳仔就係頂緊痰罐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-8-27 10:30 發表

我無PK過, 咁即係唔係骨有問題. 文字好難容易, 暫時都唔係好嚴重, 星期一見到黃sir, 在問下佢.

係咪呢排你太勤力? 所以膝頭哥overload左....
小心保重,呢2,3日唔好點郁睇下佢自我修復成點,再請教下黃sir~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-8-27 10:36 發表

華哥琴晚的表情真是有點異樣, 舌頭打結, 面部表情外硬, 說話冇力氣虛, 眼睛焦點虛浮而不能正視別人, 口吃, 話題又經常轉移, 究竟發生什麼事 ?" />" />

禾都未見過咁慌失失既華哥...尤其食飯時佢女朋友同小師妹坐係佢左右,唉...矛扮法啦...經一事長一智...最衰都係平西王

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-8-27 11:20 發表

星期一第一次衝斜路, 越衝越開心, 越衝越快, 唔知有無關係呢?

你應都係係衝上去姐!? 應該唔會巧傷...無開心到衝返落黎呱

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ivy 於 2010-8-27 11:52 發表

一定要澄清, 都係我唔好, 連累左成成. 件事係咁…..我跑跑下突然攪肚" />" />hj" />" />, 佢只係做好人, 話我知西約運動場係邊. 撞到你同小C姐拍住拖咁跑返來, 怕我地唱你, 就反話我地有野….. " />" />" />

我淨係知我回程棒打左2對鴛鴦姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-8-27 11:54 發表

人地有男友架~~玩吓啫..大家都笑餐死的..
最衰就係果個狗哥..咁多人唔叫..係要搵個靚女來幫手影相..

諗住搵令女影相會影得令d之麻...點知你口花花...人地男友O晒咀....好彩我地唔係身處 mk 渣

升級   0%

該用戶從未簽到