香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

1111青公賀跑-長跑網2週年

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

青公賀跑-長跑網2週年 (已滿了)

原本只是按原定計畫是晚獨跑青公,但原來適逢長跑網成立二週年,各位如有雅興,不如一齊來跑轉青公,共賀長跑網網慶.

日期 : 11月11日 (Wed)
時間 : 19:00 集合 / 19:15 出發 / 21:00 前返起點,距離長短可自己控制.
地點 : 荃灣西鐵D出口7仔 (請熟識locker位置的跑友協助帶路)
路線 : 荃灣西鐵-深井 (13公里) ,至 小欖回旋處前直路第3張石椅(20公里) 至小欖回旋處轉灣位(22公里)
        (起步線位於珀麗灣碼頭前300米外星人符號處)
行李 : 詳情安排請參閱 POST 2#)
晚餐 :  潮苑 (請參閱POST #3)

服裝 : 請盡量穿著綠衣.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步新手(新手可隨意回程), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

+1 0
上一篇︰粉嶺新人報到下一篇︰1.11.2009 苗圃挑戰12小時 by Parco爸

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-11-13 09:23 發表
天鬼CHING,

1111又見到你啦
你正在界我
我叫你不切

下星期四來一齊跑啦

迎新約跑2(夜跑荃灣13) --荃灣西 Nov.19 7:15PM
迎新約跑: 此約跑適合跑步新手,中手,高手所有跑友參加
https://www.longrun.hk/fo ...

好~如果有時間都應該到既

升級   59.4%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-11-13 01:42 發表

Wilson 師弟,尋晚只係同你打左個招呼,下次一齊吃飯啦~~

冇計啦,學校好多功課做...
有機會一齊食啦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

天鬼CHING,

1111又見到你啦
    你正在界我
    我叫你不切

下星期四來一齊跑啦

迎新約跑2(夜跑荃灣13) --荃灣西 Nov.19 7:15PM
    迎新約跑: 此約跑適合跑步新手,中手,高手所有跑友參加

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5725&page=32

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-11-12 23:42 發表

ching 係咪成日係元朗場出沒?

早兩三個月係囉....最近係街跑....由朗屏去天影路來回

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wilson 於 2009-11-13 00:31 發表
    多謝晒咁多位ching ctse,
    特別係各位義工,
    雖然事情唔太順利,
    但係你地既付出並沒有白費,
    我今次係第一次出席一個咁大型既約跑活動,
    雖然冇乜同大家溝通,亦都冇一齊食飯,
    我都要多謝咁多位!

Wilson 師弟,尋晚只係同你打左個招呼,下次一齊吃飯啦~~

升級   59.4%

該用戶從未簽到

多謝晒咁多位ching ctse,
    特別係各位義工,
    雖然事情唔太順利,
    但係你地既付出並沒有白費,
    我今次係第一次出席一個咁大型既約跑活動,
    雖然冇乜同大家溝通,亦都冇一齊食飯,
    我都要多謝咁多位!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-13 00:11 發表

廢樹彩你...是日晚安...

晚安~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-13 00:07 發表

相已點,Parco爸你咁令仔,就算青公幾黑都好都掩蓋唔到你既瘋采" />" />奇袋奇袋~

廢樹彩你...是日晚安...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-12 23:53 發表

狗兄...
    你專程由"好跟難"遠到而來參與...照呼點可以唔好呀...
    下回青公再一起走過啦...

相已點,Parco爸你咁令仔,就算青公幾黑都好都掩蓋唔到你既瘋采奇袋奇袋~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-11-12 23:23 發表
    平兄如此詳細的1111長跑賀2週年約跑活動~
    亦好 所有無私的義工跑友們~
    (平兄、sue兄、runrun師姐、曲奇師姐、蘭西師姐、parco爸、billy兄、花子姐姐...)
    冇名唔只係我記性差,唔好打我呀...咬你架 ...

狗兄...
    你專程由"好跟難"遠到而來參與...照呼點可以唔好呀...
    下回青公再一起走過啦...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 msjoelui 於 2009-11-12 18:30 發表
    今日右邊塞頭哥有d痛tim...唔通又咁快整親...

有冇紅/腫?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2009-11-12 23:32 發表
    咁多位師兄師姊好呀~~尋晚有冇見到小弟呢~~

ching 係咪成日係元朗場出沒?

升級   100%

該用戶從未簽到

咁多位師兄師姊好呀~~尋晚有冇見到小弟呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄如此詳細的1111長跑賀2週年約跑活動~
    亦好 所有無私的義工跑友們~
    (平兄、sue兄、runrun師姐、曲奇師姐、蘭西師姐、parco爸、billy兄、花子姐姐...)
    冇名唔只係我記性差,唔好打我呀...咬你架

我深信所有有出席當晚約跑的跑友們,無一不是充滿無言感激的。

始終人生好多事都難以百份百完美總有缺憾,但最緊要唔好因此而影響或蓋過當中佔大多數的好。
    (狗up係咁上下汁數,自己都好似唔知講緊咩 )

期得所有之後跑友攪的約跑活動

last梗係要再整多句

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位幕前幕後的義工...
    特別多謝攪手平兄...
    雖然你唔係膠膠層,但也願意承擔是次"長跑網網慶"的活動...

升級   17.95%

該用戶從未簽到

多謝各位ching ctse之餘, 都要多謝平兄啦, 你又何嘗唔係每一次都落手落腳協助大家

升級   0%

該用戶從未簽到

下次到我出行李車...等Billy同花子走個痛快啦....

各位出心出力幫手義工不講太多啦...
    但真係特別多謝蘭西姐...
    接連安排11/9...11/11..兩次跑友飯局...
    最難得係某些膠層對食店厭三厭四時...
    她都從沒怨氣

升級   100%

該用戶從未簽到