香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

活動結束 08年04月30日 星期三 屯公夜賞一夜"友"情 合照放於 262

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 145# 的帖子

我通常用埋佢一齊洗:

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 147# 的帖子

回復 148# 的帖子

一定用手, 所有跑步裝備與日常衣物隔離處理, 因為實在太臭啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 150# 的帖子

onon兄出招, 誰與爭鋒.

登錄/註冊後可看大圖

追加主題曲: http://www.youtube.com/watch?v=cls70GA3gFk

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 177# 的帖子

嘩...愈來愈多C兄參加, 尼課操練真係有生以來最多人玩既長課, 好..等下次小弟搞吓馬鞍山/大埔長課, 睇下係唔係仲多人, 明日天氣與18號第1次跑相約, 22/23度,有風,日間仲有陽光, 應該幾爽, 不過擔心有部份路段較狹窄, 而我地都幾多人,只容2人同時走過, 間中亦有放狗及個別跑步人仕, 所以各位C兄務必忍讓. 另問各C兄荃灣集合處要拍照嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 180# 的帖子

Alfred兄如果元洲仔公園至馬鞍山公園來回,唔止15/16啦,應該有23k.

升級   0%

該用戶從未簽到

正式黎講係無補給, 假日早上或中午有流動小販於吐露港段買飲料, 但晚上或平日相信冇流動小販.

原帖由 kennethwat 於 29-4-2008 12:32 發表

23K ﹗跑到" />jhk" />   ﹗GILLs hinghiuijhkj" /> 此路夜晚有沒有補給?

升級   0%

該用戶從未簽到

所以吓次搞要玩來回線, 1個折回點返起步位置, 12/13K應該夠皮.

原帖由 Alfred 於 29-4-2008 12:36 發表
Gills ching,你咪嚇怕其他師兄,攪到無人嚟,場面冷清至得架。可以嘅話縮短少少,我諗會多D人玩,畢竟放工後個人都散散哋。

升級   0%

該用戶從未簽到

Ivrunner兄, 你講果D地方, 我兒時父母都有帶我去過, 間唔中又會去九咪半游吓水玩吓沙. 細個既光景等別難忘.

原帖由 lvrunner 於 30-4-2008 05:51 發表
聽各位C兄講開青山和屯門啲地方名, 感覺得十分之懷舊.  唉! 想當年(童年)青山公路十一 咪,容龍別墅和龍珠島係同家人成日出沒嘅地方, 當時連屯門公路都未起呀, 只得青山公路單線行車咋!Wishing all parti ...

升級   0%

該用戶從未簽到

咁都比你搵到D懷舊照片, 抵贊.

原帖由 kennethwat 於 30-4-2008 08:40 發表

Ching 你講嗰個年代,小弟可能仲在母親肚中。,現附幾將小弟珍藏照片,共嘗。

升級   0%

該用戶從未簽到

ram兄深井有7仔, 跟住經黃金海岸都有, 不過要等登跑入黃金海岸既老墨/屈人寺/百雞, 之後要到屯門先有.

原帖由 ram 於 30-4-2008 11:17 發表
請問今晚沿途有沒有補給
還是要帶定樽水?  

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩...搞咩...冇黎幾粒鐘, 而家變左個長跑網16K比賽, 你地幾位友仔D創造力, 簡直成Team體育推廣社團咁,記得20幾年前, 小弟第一次玩長跑比賽, 係灣仔真係有間咁既公司叫'體育推廣社', 專門搞長跑運動. 而家我地尼班人,仲勁過佢地, 有攝影,設計,搞網站,統籌,路線設計,尚欠公關聯絡供應商,贊助商,遲D真係可以搞公開賽啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 228# 的帖子

Kenneth兄,5.1係勞動節前夕呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

慢子兄講緊氣溫氣氛尼?

原帖由 慢速小子 於 30-4-2008 16:25 發表

嘩,今睌很熱烘烘呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

成16人萬一有差佬查証, 會唔會被人告非法集會, 好彩我地分兩批人, 冇有怕.