香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

活動結束 08年04月30日 星期三 屯公夜賞一夜"友"情 合照放於 262

關閉 [複製鏈接]

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-4-22 16:35 發表
冇分新定舊, 鐘意跑步既醒目跑手, 就曉得黎尼樹, 一同分享, 練習, 比賽, 向著每個人自己既目標進發. (雖然有點hard sell,但倒是事實)

C Hing 講得實在太好! 如果今晚11點前返到屋企我都要走返轉

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 yungwai 於 2008-4-22 17:21 發表

C Hing 講得實在太好! 如果今晚11點前返到屋企我都要走返轉

Just back home ...........no running again

升級   11.35%

該用戶從未簽到

遲來的報名

各位CHing好! 見到大家咁開心,我都決定唔理份thesis.......半晚咁多啦 。我會放工後盡量7:00pm到TW碼頭,希望老闆唔好留人la。由於呢排好少練,屬超龜速 ,所以都係想7:15pm開始跑。
電話已 pm kenneth ching。今晚見!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

回復 267# 的帖子

威ching真客氣,其實我都好似oscar ching咁以前一個人跑呢路 ,依家多o左你同咁多ching一齊跑感覺真係好唔同!!
其實scm後都少練習好多,所以到後段都有o的辛苦,但一班人一齊跑真係好,盡量都唔好俾咁多ching過o麻 。再次多謝kennetho既安排。
五月至六月中會減少練習以應付工餘進修,六月中後再跟ching門一齊修練。希望下次可以著埋長跑網衫去跑,咁就真係威la

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 kennethwat 於 2008-5-2 14:18 發表

再次多謝各位 CHING 參與星期三之活動﹗ 至於跑衣,得到 ONON 兄及其他版主的支持下,在製作中,相信很快可以公開訂購﹗

好呀 有新衫著! 唔該曬咁多位版主同ONON兄!