香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

校長,果日係初一喎,請問有無特別安排~~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

為慶祝前車校長於將軍澳逍遙約跑 1 週年, 現定於2009年12月16日 (星期三) Gathering 跑

是次約跑以hea跑吹水形式, 事後特訓(即係食飯)為主要目的, 歡迎各區新手舊腳參加, 可只hea跑或只係特訓

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

日期:2009年12月16日(星期三晚)
集合地點:將軍澳寶翠公園更衣室外 (有locker 租借)
集合時間 : 7 : 30 pm
出發時間 : 7 : 45 pm
路線 : 寶翠公園>寶林北路>寶寧路>昭信路>寶邑路>寶順路>寶康路>寶翠公園
里數: 8.5 km
預計完成時間:1小時

難度:*, of ***** (99%平路)

***特訓(食飯)地點 : 暫定寶翠公園隔離慧安商場地下餐廳(食煲仔飯)***

請各 CHING/CTSE 哪位當日要食素者 報名時請註明食素
報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):
1. Chairman (跑 + 特訓)
2. -R- (跑 + 素食特訓)
3. w.c.w.c (留住位先)
4. 火仔 (跑 + 特訓)
5. Wing (跑 +特訓)
6. Kin (跑 + 特訓)
7. mill (跑 +特訓)
8. 昌(跑 + 特訓)
9. 狗 (跑 + 特訓) 搵到靚位入攝~
10. 活 ( + 特訓)
11.零下十度 (跑+特訓)話咁快又一年了~
12. jogging_cat (跑+特訓)
13. 哈利 (跑+特訓)
14. finewong (特訓)
15. Qoo(跑 + 特訓) 好彩申請定返早~
16. 山比(跑+特訓)
17.卓卓 (留住位先)
18. wongc (有理無理霸左個位先去羅批文, 跑+特訓)
19. paulsiu(跑+特訓)
20. Terence (跑+特訓)
21. 藍子 (博下懵留住個位先)
22. 西環伏特加....(跑+素食特訓)
23. 迪迪仔 (跑+特訓)
24. 大雄 (跑+特訓)(如果約到我會帶埋叮噹黎!)
25. JC (TKO一歲生日喎, 點可以唔黎啊 ...... 跑+特訓)
26. 肥脾 (跑訓)
27. batbat (跑+特訓)
28. 花Dee (跑+素食特訓)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WinggniW 於 2009-12-9 17:46 發表

好O野~花子姐姐都捧TKO場 你唔去台灣見MM啦?

R校長唔報名o既?

TWMM 唔及TKOMM好...
6妹放火組有咩特別架?駛唔駛咩技能架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-10 10:13 發表

Dee Ching 唔駛咩特別技能架.....只要跑得快都可以前來放火.  
你都離加入放水組啦!

咁Mill姐放唔放呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2009-12-10 11:00 發表

花子姐姐~ Mill姐應該打算同你邊放火邊吹水hgjD115" />" />hj

咁如果Mill姐放火就幫小妹報埋啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

唔好意思,想問車車泊邊度最近又最平呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-12-15 16:55 發表

油店果邊好似有停車場 .但吾知幾 $$
如果吾想比$$ . 拍TKO 廣場 4個鍾 免費  
可以係 TKO 站再搭MTR 去 寶林.

謝謝活活師姐關注,等我研究下先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

我好怕凍,今日帶備左長汗衫,長tight,阿嬸手襪,大家都小心保暖啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝校長,校董,校監,校工,校友同埋學生家長熱情款待,今晚跑飽食醉好滿足~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-12-17 08:59 發表

x2~~特別要多謝活活安排特訓..............好正吖~~

係呀,小弟仲麻麻煩煩要活活學姐特別照顧,見學姐左騰右騰我都唔好意思~~
仲有校工六嬸上上落落影相,JC 學長打點~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-17 09:54 發表

多謝ching關心(其實我都唔認得邊位係你).  昨晚皆因大隻型男靚仔卓卓跑在我前面令我分神 " />" /> , 無留意地面不平, 叉錯腳碌左下地沙, 好彩只係擦算少少.  麻煩各位靚仔以後盡量唔好係跑係我視線範圍.... ...

Wongcctse 沒咩丫馬,有沒痛痛呀~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-12-18 08:10 發表
謝謝咁多位關心, 會休息兩日, 希望星期日可以跑到...

其實果條路我跑過幾十次, 邊度有凹位、水氹、路口...
真係眯埋眼都知, 但勢估唔到當我跑過ge 時候,
康文處啲工作人員望都唔望下有無人、單車經 ...

唉吔,Rockie 兄咁大劑呀,跌到郁唔到,一定好痛~~
果日先聽到你話傷都未好又黎...真係好黑呀,放心,否極自然泰來,衰氣好快走~~
比賽由得佢啦,最緊要長跑長有呀~~