香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   40.15%

該用戶從未簽到

請各 CHING/CTSE 哪位當日要食素者 報名時 請註明 食素

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):

1. Chairman (跑 + 特訓)
2. -R- (跑 + 素食特訓)
3. w.c.w.c (留住位先)

4. 火仔 (跑 + 特訓)
5. Wing (跑 +特訓)
6. Kin (跑 + 特訓)
7. mill (跑 +特訓)
8. 昌(跑 + 特訓)
9. 狗 (跑 + 特訓) 搵到靚位入攝~
10. 活 ( + 特訓)
11.零下十度 (跑+特訓)話咁快又一年了~
12. jogging_cat (跑+特訓)
13. 哈利  (跑+特訓)
14. finewong (特訓)
15. Qoo(跑 + 特訓) 好彩申請定返早~
16. 山比(跑+特訓)
17.卓卓 (留住位先)

~~~~~~~~~~~~
!. AH LI 請假14/12-19/12六天,去印度旅行, 你地開心D!

升級   40.15%

該用戶從未簽到

恭喜蕉仔曲奇wing嬸奪冠

升級   40.15%

該用戶從未簽到

各位ching & ctse,
遲來的當日合照,,請見諒. 3q~

http://picasaweb.google.com.hk/ilove619/1Gathering#

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2009-12-17 09:12 發表
大家都跑得同食得好開心
一共 37人跑, 33人特訓......
開心到爆啊

TKO一歲生日會出席既ching/ctse有:
跑飽食醉組
1. babat
2. bolo
3. cc
4. chairman
5. jc
6. jogging cat
7. kenneth
8. kinkin
...

辛苦哂 jc , 校長 R , 車仔 & 活活 悉心的安排放火以及飯局,飯局後又有車仔搞既抽獎環節,同埋SUE SUE 既美味蛋糕,真係好好玩,勁滿足呀 ~

哈哈,好幸運可以與達哥相認,仲識埋lam ching ,駛乜理ching ,coxswain ching,花子ching

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-17 09:54 發表

多謝ching關心(其實我都唔認得邊位係你).  昨晚皆因深水肥花卓卓跑在我前面令我分神 " />" /> , 無留意地面不平, 叉錯腳碌左下地沙, 好彩只係擦算少少.  麻煩各位靚仔以後盡量唔好係跑係我視線範圍.... ...

wongc ctse,
真係唔好意思,小弟我太肥鳥從而阻擋了您的視線,令ctse您失足受傷.
希望ctse 您快d好番哂啦,如果唔係又有排自責了~

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-12-18 09:01 發表

謝謝靚仔卓的相片,
你個相機是否壞了.

mill mill, 因為小弟很少影夜相,所以完全唔知用邊種mode黎影先至最適合,請海諒~

原帖由 rockiec 於 2009-12-17 22:20 發表

真係無講錯, TKO 真係有好多型男, 重未計尋晚未嚟ge 極品型男(講笑!)

查實係經過地盤, 路面不平, 又有沙石, 咁啱又有彎位, 真係要小心!

但點知今晚自己又中招... 因嚟緊有比賽, 最後一晚 ...

rockiec ching, tko 場真係巧多暗位,尤其d車輛出入位置,都係步步為營,小心為上,順祝您早日康復 ~

原帖由 零下十度 於 2009-12-18 13:17 發表

卓卓妹~~
D相好多鬼眼喲~~呵呵~~

lulu ctse ,部相機主人未訓醒, 所以影得很爛~