香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):

1. Chairman (跑 + 特訓)
    2. -R- (跑 + 特訓)
    3. w.c.w.c (留住位先)
    4. 火仔 (跑 + 特訓)
    5. Wing (跑 +特訓)
    6. Kin (跑 + 特訓)

7. mill (跑 +特訓)
    8.

9.
    10.

升級   100%

慵懶

原帖由 kuk11840 於 2009-12-3 18:24 發表
    請各 CHING/CTSE 哪位當日要食素者 報名時 請註明 食素

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):

1. Chairman (跑 + 特訓)
    2. -R- (跑 + 素食特訓)
    3. w.c.w.c (留住 ...

呀 Li ching, 你都玩得開心啲喇, 唔好掛住我地呀!hgjD121" />" />hj一路順風.

升級   100%

慵懶

原帖由 於 2009-12-3 17:47 發表

係你地唔了解我,放火只係我表面,其實我係好有材華" />" />hk

昌,   你簡直係真人不露相啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-10 10:03 發表

TWMM 唔及TKOMM好...
    6妹放火組有咩特別架?駛唔駛咩技能架?

Dee Ching 唔駛咩特別技能架.....只要跑得快都可以前來放火.  
    你都離加入放水組啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 花子阿DEE 於 2009-12-10 11:40 發表

咁如果Mill姐放火就幫小妹報埋啦~~

我點敢放火 .   Dee 你離報名放啦! ...TKO大把放火腳陪你喎 ~

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-12-10 11:00 發表

花子姐姐~ Mill姐應該打算同你邊放火邊吹水hgjD115" />" />hj

比 99 捉到錯字tim.

升級   100%

慵懶

原帖由 狗哥 於 2009-12-10 16:35 發表

花子姐姐報左名黎架啦,到時令mill你係後面撻一撻火就得

撻火lee啲野, 緊係留比快過macau跑狗的9哥啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 WinggniW 於 2009-12-11 09:03 發表

昌師兄今次張新POSTER好有氣勢呀!!!!~讚呀!!!!!!

X2 昌仔, 你係得嘅!

升級   100%

慵懶

原帖由 JC 於 2009-12-17 00:58 發表
    今晚真係熱鬧非常, 雖然氣溫驟降, 大家都跑得同食得好開心 " />" />

一共  36人跑, 33人特訓...... 開心到爆啊 " />" />

TKO一歲生日會出席既ching/ctse有:

跑飽食醉組
    1. babat
    2. bolo
    3. cc
    ...

JC 份報告好詳細喎!

升級   100%

慵懶

謝謝 sue 姐送出的美味蛋糕.

升級   100%

慵懶

wongc 你宜家無事呀ma,  尋晚咁凍, 跌親特別痛架.
    下次唔好望啲靚仔喇! 望我啦! 包你無事.

升級   100%

慵懶

原帖由 kenneth 於 2009-12-17 11:28 發表

wing 姐﹗淨睇呢兩張相,都已經好正了﹗﹗

x2 點 set 架??

靚wing出品, 係信心的保證.  真係人同相都咁掂~

升級   100%

慵懶

原帖由 WinggniW 於 2009-12-17 12:30 發表

mill姐擺我上檯...今次D相好多都炒左

http://www.fotop.net/WinggniW_Wing/16Dec09TKO

收工啦~~~~祝我今晚考試GOOD LUCK呀!拜拜millmill

尋晚凍凍地, 你一時凍到手震姐, 你影相得唔得, 就大家都知啦!

wing囡, 比心機搵書, 大家都支持你的. Good Luck !  

升級   100%

慵懶

原帖由 快活人 於 2009-12-17 16:50 發表
    好多謝琴日入來 祝賀TKO 約跑一週年 的 CHING/CTSE .
    有你地的支持 . 約跑活動才可得以 繼 續落去

多謝車仔 開辦 此約跑活動
    多謝  ee 抽出時間來接車仔圑長職位yhgyface11 ...

我地都要多謝你們每次的悉心安排, (路線+特訓), 令大家每次都留下美好回憶~~
    謝謝活活呀!

升級   100%

慵懶

原帖由 火仔11 於 2009-12-17 20:05 發表

有樣野一定要澄清, 當晚我無上山頂ga~
    我去到山腳話我無氣唔上山啦~
    99同放火昌聽到之後, 兩個陰陰咀笑拍拖衝上山,
    返到黎就氣來氣x, 又話過癮又話好玩
    我都唔知佢地上山頂玩乜ga

你話啦, 兩條友仔黑"蚊蚊"上山做咩呢! 週圍又無人,
    落到離又話happy, 又話過癮,
    火火, 唔好理人地咁多啦! 宜家香港人好開通嘅!

升級   100%

慵懶

希望 rockiec ching 早日康復~
    TKO的跑友們, 跑開地盤附近要多加留意, 小心~小心~

升級   100%

慵懶

原帖由 卓卓 於 2009-12-17 21:27 發表
    各位ching & ctse,
    遲來的當日合照,,請見諒. 3q~

http://picasaweb.google.com.hk/ilove619/1Gathering#

謝謝靚仔卓的相片,
    你個相機是否壞了.