香港長跑網  - 長跑長友

樓主: -R-
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙約跑 1 週年 Gathering 跑

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

原來我哋Ching咁有才華,今次真係冇入錯學校,不過如果將poster個鬼佬頭變咗做校長個頭就perfect喇!
我建議放大將poster掛起將軍澳隧道入口。

升級   100%

該用戶從未簽到

請各 CHING/CTSE 哪位當日要食素者 報名時請註明食素

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字並註明參與跑 /+特訓以方便統計人數):

1. Chairman (跑 + 特訓)
2. -R- (跑 + 素食特訓)
3. w.c.w.c (留住位先)

4. 火仔 (跑 + 特訓)
5. Wing (跑 +特訓)
6. Kin (跑 + 特訓)
7. mill (跑 +特訓)
8. 昌(跑 + 特訓)
9. 狗 (跑 + 特訓) 搵到靚位入攝~
10. 活 ( + 特訓)
11.零下十度 (跑+特訓)話咁快又一年了~
12. jogging_cat (跑+特訓)
13. 哈利  (跑+特訓)
14. finewong (特訓)
15. Qoo(跑 + 特訓) 好彩申請定返早~
16. 山比(跑+特訓)
17.卓卓 (留住位先)
18. wongc (有理無理霸左個位先去攞批文, 跑+特訓)
19. paulsiu(跑+特訓)
20. Terence (跑+特訓)
21. 藍子 (博下懵留住個位先)
22. 西環伏特加....(跑+素食特訓)
23. 迪迪仔 (跑+特訓)
24. 大雄 (跑+特訓)(如果約到我會帶埋叮噹嚟!)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-12-4 13:06 發表
大雄, 可唔可以帶埋靜儀黎呀

靜儀已經嫁咗比技安

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩!仲多人過東亞運半馬參賽人數x2,真係有啲驚嚇親將軍澳啲街坊播.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-12-14 21:52 發表
為慶祝將軍澳約跑一周年,當晚特訓時段會有抽獎環節,三名幸運兒將各得到撒隆巴斯清涼滲透膏貼乙份。
另歡迎所有跑友一齊來跑、一齊來食、一齊來拎(獎) ~~!  

車兄,我有十幾包撒隆巴斯清涼滲透膏貼(上次渣打馬拉松啲工作人員派唔晒比咗成箱我,我每個星期敷幾劑都敷唔晒 ),但exp. 日期是2009年10月,可否攞埋出黎抽!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2009-12-15 00:09 發表

多謝大雄! 可否數一數共有幾多張膏貼?

共有18張

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-12-15 11:34 發表
大雄 ching ~~~多謝你十卜ar
甘你帶吾帶 叮噹來ar

叮噹啱啱由隨意門去咗第二個時空,下次有機會先帶佢黎.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 -R- 於 2009-12-15 23:17 發表

希望包到佢場

我哋咁多人,間餐廳夠唔夠煲仔架?

升級   100%

該用戶從未簽到

各位TKO一週年Gathering跑既ching/ctse主持人,請你哋千祈唔好因天雨取消今晚既跑步環節,因好難得咁多人一齊跑,小弟一於濕晒身都照跑!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-12-16 10:32 發表

一般跑步人都係傻嘅........打風落雨凍冰冰熱死辣辣.......通通都唔係問題.

C妹妳真係夠晒發燒! 妳應該參加放火組.

升級   100%

該用戶從未簽到

第一次參加特訓,原來咁好玩,唔怪得ching,c姐們都話特訓仲緊要過跑步!