香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

[430青公再續前情]周邊區---(召募義工中)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄...

司機...水站...拍照...帶6'00"/K組...飲飲食食...乜都得...隨時候命...

PS>如要補地圖...可用谷歌個3D地圖...靚仔好多嫁...

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-3-25 14:57 發表

哦咩哦~擺明曲奇唔想同你一齊做義工囉~

平兄..咪係呢處灌水呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

義工團:
1. 小秘書 (膳)
2. runrun (膳)
3. 鬼影 (有乜做乜,影相都得,不過有鬼影) (膳)
4. Tarry (膳)
5. Parco爸  (Sorry..Sorry...臭腳仔出左D小問題...要休養下...未能出席)
6. Kenneth (小弟有需要轉做義工,星期五下午放假,有須要可以下午幫手,想試做攝記)
7. Samuel (有需要時可轉義工)
8.
9. Esther (有需要時可轉義工)
10. Vileung (膳,可能要九點先到達屯門,如果早到可做義工水站)
11. Ruby (膳)
12. water_ho8538 (有車)(膳)
13. water_ho8538朋友 (攝記)(膳)
14. ivy (膳)
15. simonso (膳。冇單反、唔楂車,其餘做咩都得...是日全休。)