香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 天鬼
打印 上一主題 下一主題

28/11 天鬼掹腳樂善行...流灘試路慢慢走

關閉 [複製鏈接]

升級   73.7%

該用戶從未簽到

夏日炎炎,天鬼掹腳之暴走南生圍-18/4夏日炎炎,天鬼掹腳之暴走南生圍-18/4日期: 18/4 星期日
時間: 9:00am
地點: 元朗運動場
路程 : 元朗運動場 <-> 南生圍

出席:
1. 天鬼
2. Parco爸 ( 講過你攪我一定來 )
3. 亞平 (其中一個放火者,點可以唔到!)
4. 狗 (阿鬼吹雞,到呀~)
5. laputa99  (出得嚟跑,一定要還)
6. lor lor
8. 街坊鄭
9. catcat (陪亞lor lor --->同我隻貓同名)
10.wilson
11. Marie (lor lor's friend) 佢哋話盡跑
12. Man (lor lor's friend)佢哋話盡跑
13. Andrew

升級   73.7%

該用戶從未簽到

http://connect.garmin.com/activity/30383403

睇番條Path,係唔係真係有機會唔駛番轉頭,直行都返到去起點呢?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

中間仲有條河架

Andrew, thanks for your record~

但你用Satellite 睇返實景,跟阿鬼講既一樣係此路不通的

唔該晒兩位,其實我係咁意望下個地圖就隨口嗡,都無睇清楚個度有條河。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

看不到盡頭的跑道。

登錄/註冊後可看大圖

做乜事企到咁遠既?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

成班打算走Shortcut...........

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

但係最後係選擇由南生圍去到砵蘭街,唔知有幾多K呢?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-4-18 23:26 發表

係囉...Andrew你做咩咁怕醜hgjD115" />" />hj 我諗我地由南生圍跑到去砵蘭街應該有"一隻馬"既距離

我都係睇番D相先知我企左係個度。

一隻馬既距離,咪可以慳番唔少車錢囉。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

果然係好自然!

登錄/註冊後可看大圖

呃得下人,可以話俾人知我係第一個到,hehe..............

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

背影系列

登錄/註冊後可看大圖

唔知會唔會作出比較呢?

登錄/註冊後可看大圖

睇個樣就知係正野,如果唔係狗哥點會伸晒脷。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-20 10:26 發表
查實有冇人知道呢條木嘴做緊乜?

登錄/註冊後可看大圖

好明顯係欣賞緊風景啦。

同埋,你只係見到佢背影,點解你會知佢係木嘴既?

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-20 14:53 發表

睇佢後面憎佢前面...估多估到佢係木嘲喇~~

佢平時又無乜得罪你,唔駛睇佢後面憎佢前面掛..........

升級   73.7%

該用戶從未簽到

Aiya.......10:00可能遲得滯,如果早D我諗我會黎。

不過唔駛理我,跟大家既意思,如果今次黎唔到,咪下次囉。

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 天鬼 於 2010-6-1 00:39 發表
因為人數唔多夠....只有小貓一兩隻....今次活動決定取消....不便之處,敬請原諒
希望下次有機會再搞過啦

其實可唔可以改下一個禮拜?我想黎架,不過10:00真係太晏,如果搵一個星期日,無比賽既,早少少起步,我會Join。