香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

毅行 0349 <港島老實人> 挑戰 20 小時

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

TeamA隊長收到泊車證未?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 4-11-2010 15:55 發表
TeamA隊長收到泊車證未?

未!

升級   0%

該用戶從未簽到

聽日仲未收到就要揾灰桶出手啦~

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2010-11-4 23:25 發表

聽日仲未收到就要揾灰桶出手啦~

我就死 ga la, 仲係 office 搏緊命, 不過過埋星期六就可以重生.
如果收唔到就email 我, 星期一會跟進.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 GreyGrey 於 2010-11-4 23:32 發表

我就死 ga la, 仲係 office 搏緊命, 不過過埋星期六就可以重生.
如果收唔到就email 我, 星期一會跟進.  

搏命咁嚴重...泊車證呢D少事唔好煩你囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位...收到支援隊伍泊車證啦!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 7-11-2010 00:09 發表
各位...收到支援隊伍泊車證啦! images/smilies/smile1/smile_38.gif

A Team 仲未收到!

升級   0%

該用戶從未簽到

「樂施毅行者2010」重要備忘

樂施毅行者Google Map

disclamier_2010.pdf

210.8 KB, 下載次數: 23

升級   0%

該用戶從未簽到

我睇完了, 但係有D擔心, 城門水塘果個位究竟入唔入得? 可唔可以support?
如果到時封咗路入唔到, 有冇plan B?
我諗Team A support 會早少少去睇睇環境,
萬一有咩唔對路, 可以轉喺金山(大埔公路) Support!

又或者如果各隊員路程途中覺得有需要, Support Team 都可以更改support 點配合!

如果大家諗到任何特別事項需要留意, 希望可以早少少提出,
大家可以早D預備!

祝各Team都能夠順順利利完成創舉!!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位,A Team 今日都收到支援隊伍泊車證啦!  

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2010-11-7 15:58 發表

我睇完了, 但係有D擔心, 城門水塘果個位究竟入唔入得? 可唔可以support?
如果到時封咗路入唔到, 有冇plan B?
我諗Team A support 會早少少去睇睇環境,
萬一有咩唔對路, 可以轉喺金山(大埔公路) S ...

就係會封金山路與大埔公路交界處落水壩方向約200米, 應該即係果段斜路
如果原本係該處十卜就要再商量一下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2010-11-8 23:21 發表

就係會封金山路與大埔公路交界處落水壩方向約200米, 應該即係果段斜路
如果原本係該處十卜就要再商量一下

上星期班長喺嗰度十卜我哋早餐...食到一半比成村大聖圍呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2010-11-8 23:34 發表

上星期班長喺嗰度十卜我哋早餐...食到一半比成村大聖圍呀!

有次我地見到班人坐係天橋食野, 個場面幾危呀, 好彩無樹咋
果度無大勝圍就怪lu
所以幾年我都係燒烤場, 話晒都人氣旺d, 叠碼過班大帝嘛

升級   0%

該用戶從未簽到

緊記細閱「樂施毅行者2010重要備忘

「樂施毅行者2010」重要備忘已寄給各隊長/ 統籌,請緊記核對隨函附上之隊伍資料。工作人員將會根據隊伍資料中的隊員姓名及隊伍名稱,以英文正楷全寫編印「完成證書」。若資料有任何問題或需要更改,請於1111日或之前電郵 [email protected]或傳真 2527 6213通知我們。

8號檢查站泊車證及終點泊車證亦隨函附上。為使更多隊伍能享用泊車設施,此證只適用於私家車/ 輕型貨車,每隊獲發一張,每張只可使用一次,車輛不得多次進出。

有關「樂施毅行者2010」重要備忘的內容可按此查看,請與隊友及支援隊員細心閱讀,並在活動期間與予以配合。感謝您幫助我們確保每位參與樂施毅行者的人都平平安安、快快樂樂!

六號檢查站臨時交通管制措施

六號檢查站將會於活動當日由11月19日(星期五)下午2時至11月20日(星期六)晚上9時,實施臨時交通管制措施。屆時由金山路與大埔公路交界處起往九龍水塘水壩方向約200米的路段,將不准泊車、上落客及卸貨,以及於九龍水塘水壩位置將安裝兩組臨時交通燈作交通管制。詳情可按此查看。請確保支援隊伍配合以上交通措施,多謝合作!

升級   0%

該用戶從未簽到

A Team 各位隊長, 咁你哋即係有冇意見啊?!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 2010-11-9 00:18 發表

TNT,
個post出左成日,
我相信有意見/回應嘅,
早就回應左~
到時Check Point見唔見倒~
就睇你時運高唔高喇~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 9-11-2010 00:18 發表

T 車神,你既問題我都唔識答,
我諗其他隊員都可能同我一樣唔係太清楚!
等我今晚見到黃總再請示下佢先!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 2010-11-9 00:37 發表

TNT,
個post出左成日,
我相信有意見/回應嘅,
早就回應左~
到時Check Point見唔見倒~
睇你時運高唔高喇~

想時運高, 食時運啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TNT 於 9-11-2010 00:18 發表

T 神,根據 Cookie 既理解,
條路應該唔會封架,
小巴站後直接入o個石屎條路,
之後在燒烤場附近泊車....
佢話舊年毅行都係泊o個度架~~

不過,可以等黃總再 check check 先!
俾 d 時間啦!
放心喎,A 隊當天由我堅守尾位,
黃綠快腳佢地三位你 miss 左,都重可以見到我!