香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我諗荃灣入去一條路應該問題不太, 不過入到屯門我就完全唔知定.  要搵個識路又跑得唔係好快的跟下先得, 不過個個ching/ctse都話自己唔快但就一枝箭咁.  睇怕到時都係帶定錢, 如果盪失要call的士..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-4-1 12:14 發表
我諗荃灣入去一條路應該問題不太, 不過入到屯門我就完全唔知定.  要搵個識路又跑得唔係好快的跟下先得, 不過個個ching/ctse都話自己唔快但就一枝箭咁.  睇怕到時都係帶定錢, 如果盪失要call的士..........

放心啦!雖然有好多大話精存在這裡,不過跑得好慢者仍有不少!
我都可以跑得好快 但亦可以跑得好慢 ,只要你出聲,大把屯門友伴你返去

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

回復 73# 的帖子

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
    1. ram 跑+食
    2. Lazyrunner
    3. Esther
    4. 小華是也!
    5. TerrySze 跑+食
    6. boloup 跑+食
    7. schnix
    8. kenneth blog 友-偉兄 跑+食
    9. wongc (未知食唔食)
    10. Jrun2009 跑+食

我是新界東人, 第一次過來跑, 請各位Ching, Ctse照住。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-4-1 12:14 發表

小弟都怕,小弟就係個D跑得又慢又唔識路的一群....

升級   56.32%

該用戶從未簽到

可否加我一個呢,謝謝rtr08rytr

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009-4-1 17:32 發表

小弟都怕,小弟就係個D跑得又慢又唔識路的一群....

kc兄..你咪到時又一支箭呀...等埋我呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-4-1 22:29 發表

kc兄..你咪到時又一支箭呀...等埋我呀..." />" />

我將呢句說話原原本本送番比你, 等埋我呀.....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
    1. ram 跑+食
    3. Esther
    4. 小華是也!
    7. schnix
    11.零下十度 (多數唔食)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

當日多數陪跑, 唔計時...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 洛虎添 於 2009-4-2 11:27 發表
    當日多數陪跑, 唔計時...

你想陪邊個跑先?好多人都想同你跑喎!(大家都想關心下你喺邊個位上車 )

升級   41.4%

該用戶從未簽到

I would like to join.

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
    1. ram 跑+食
    3. Esther
    4. 小華是也!
    7. schnix
    12.新軍人生活
    13. 車亞文 跑+? (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
    14. 超人阿四 跑+食

(17位前輩尚未報名)
    44.居哥..............預留
    45.Clerkb...........預留
    46.Charson.........預留
    47.Leefs.............預留
    48.Idra..............預留
    49.Blackfty.........預留

升級   0%

該用戶從未簽到

報名人仕
    1. ram 跑+食
    3. Esther
    4. 小華是也!
    7. schnix
    12.新軍人生活
    13. 車亞文 跑+? (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
    14. 超人阿四 跑+食
    15.wadee 跑+食

(17位前輩尚未報名)
    44.居哥..............預留
    45.Clerkb...........預留
    46.Charson.........預留
    47.Leefs.............預留
    48.Idra..............預留
    49.Blackfty.........預留

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-4-2 11:38 發表

你想陪邊個跑先?好多人都想同你跑喎!(大家都想關心下你喺邊個位上車 )

幾次都係果個位.............
    不過今次小弟支持洛虎兄跑畢全程架!加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-4-2 22:44 發表

幾次都係果個位.............
    不過今次小弟支持洛虎兄跑畢全程架!加油呀!  

Ram兄,我諗要起跑前綁住佢對腳先得,否則佢又係一支箭........衝呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 94# 的帖子

今次唔好在小欖上車拉。跑到屯門拉。