香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cu83
打印 上一主題 下一主題

5.29 網友約跑 之 <港島鬧市尋休>

關閉 [複製鏈接]

升級   54.2%

該用戶從未簽到

各位明晚跑得開心d,我明晚唔嚟啦我都要休息一吓留番d力星期日同你哋玩過痛快

升級   0%

該用戶從未簽到

5月29日報名人士名單:
1. cu83 (發起人)(跟住人)(唔係人)
2. TNT (高人)(高人一等的人)
3. wadee (華人)(火箭華人)(港島東人)
4. cookie (迷路人)(專界人)
5. WAY_LEUNG (有米人)(永仁既人)
6. Gary (亞永仁)(狂界人)
7. onon (死火人)(點火狂人)
8. 法蘭 (法人)(放火人)
9. 瓜同學 (過來人)
10. Fat-B (超自然人)(問號人)(過路人)(天未光就去跑步的狂人)
11. sealion (C-Nine-人)
12. runner_256 (一定放火人)
13. finewong (縱火人)
14. 瘋瘋 (瘋狂人)
15. TerrySze (有心有力人)
16. 駿駿駿 (迷惘快腳人)(鐘意飲tea的快腳人)
17. XiaoEm
18. ee (依人)
19. 鄭國柱 ( 小公主偶像)
20. batbat
21. wongc (迷路慢腳c人, 跑完可能變先人)
22. longlx
23. billy (飄忽人, 可能唔見人)

升級   0%

該用戶從未簽到

Thanks Billy CHING~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-5-29 01:30 發表

唔洗客氣...我今日跑左16k...唔知聽日跑唔跑得郁...如果我到既話聽日大家打個招呼先出發啦....

wor
billy都黎呀
歡迎 歡迎

升級   0%

該用戶從未簽到

時間:
7:30 pm 熱身
7:45 pm 起步

地點:
銅鑼灣運動場
交通指引可參考 => 維多利亞公園對面,皇仁書院 旁邊

集合位置:
男�女更衣室外
有 locker 儲物及沖涼設施請自備鎖頭

衣著:
長跑網綠色戰衣
如有的話

升級   0%

該用戶從未簽到

今日涼涼地, 大家帶定件風褸隱陣D!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

5月29日報名人士名單:
    1. cu83 (發起人)(跟住人)(唔係人)
    2. TNT (高人)(高人一等的人)
    3. wadee (華人)(火箭華人)(港島東人)
    4. cookie (迷路人)(專界人)
    5. WAY_LEUNG (有米人)(永仁既人)
    6. Gary (亞永仁)(狂界人)
    7. onon (死火人)(點火狂人)
    8. 法蘭 (法人)(放火人)
    9. 瓜同學 (過來人)
    10. Fat-B (超自然人)(問號人)(過路人)(天未光就去跑步的狂人)
    11. sealion (C-Nine-人)
    12. runner_256 (一定放火人)
    13. finewong (縱火人)
    14. 瘋瘋 (瘋狂人)
    15. TerrySze (有心有力人)
    16. 駿駿駿 (迷惘快腳人)(鐘意飲tea的快腳人)
    17. XiaoEm
    18. ee (依人)
    19. 鄭國柱 ( 小公主偶像)
    20. batbat
    21. wongc (迷路慢腳c人, 跑完可能變先人)
    22. longlx
    23. billy (飄忽人, 可能唔見人)
    24.chuiws=colin

升級   21.4%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-5-29 07:24 發表
    時間:
    7:30 pm 熱身
    7:45 pm 起步

地點:
    銅鑼灣運動場
    交通指引可參考 => 維多利亞公園對面,皇仁書院 旁邊

集合位置:
    男�女更衣室外(有 locker 儲物及沖涼設施,請自備鎖頭)

衣著:
    長跑網綠 ...

cu ching, good morning! They are all the electronic lockers.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.4%

該用戶從未簽到

ching, 風褸作保暖之用- 依家先講
    請問”自備鎖頭”點用(八掛一問)?
    我去過好多次,都留意唔到..請指教

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

各位早晨
    我不識路,銅鑼灣運動場,是不是2008年NIKE 10公里取號碼布的地點

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-29 09:48 發表

師兄會搭咩車去集合地點呢?

我會先搭930 葵芳至上環,再搭電車落維多利亞公園.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-5-29 09:54 發表

搭叮叮好易,過左圖書館之後個站下車!
    落車之後對面就係皇仁書院,隔離就係運動場啦!

多謝1027 師兄,今晚見.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-5-29 11:16 發表

一圖在手黃詩人, 瘋人拍住跟到人!" />" />
    你今次會唔會有地圖在手呀?

我仲諗住跟住你tim, 你咁講我咪print左阿ching嗰D相出來以策安全囉.  我睇左地圖啦, 都真係唔易跑 ..........等埋呀咁多位ching/ctse!!!!!