香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 曲奇
打印 上一主題 下一主題

8.1 ~ 齊齊釣墨魚

關閉 [複製鏈接]

升級   53.45%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-8-2 01:04 發表

閣下心水清。 得幾條,但其中三條是好大條的。

我唔係心水清...係有人講左我聽嘛....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-8-2 01:02 發表

明白......咁你地下次攪d平地進行嘅活動啦!等我可以參加下......

平地....咪又係約跑囉

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝晒 parco 爸同豆豆媽 cheese cake...
cookie 同 billy 搞手...
白ching 同 屈老大d酒...
仲有神秘sue ctse 既椰汁糕...

我兩手fing fing 地嚟,又大住肚走...真係有啲唔好意思...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-8-2 02:24 發表
多謝晒 parco 爸同豆豆媽 cheese cake...
cookie 同 billy 搞手...
白ching 同 屈老大d酒...
仲有神秘sue ctse 既椰汁糕...

我兩手fing fing 地嚟,又大住肚走...真係有啲唔好意思...

我乜都無做過...你地多謝亞平同曲奇妹啦...最緊要你地玩得開心

升級   0%

該用戶從未簽到

相片分享...
http://picasaweb.google.com.hk/cookie.longrun/090801_?authkey=Gv1sRgCJKNloOX7rHpaw#

多謝豆豆媽的Cheese Cake..
多謝Sue姐的美味糕點...
多謝白兄 & 屈老大的紅酒白酒....
多謝Billy、Parco爸、平兄、屈老大、花子等的窩心協助....
& etc...
多謝大家的參與,是次活動的不足之處,希望見諒....

評分

查看全部評分

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2/8/2009 03:00 發表
相片分享...
http://picasaweb.google.com.hk/cookie.longrun/090801_?authkey=Gv1sRgCJKNloOX7rHpaw#

多謝Billy、Par ...

早晨曲奇,昨日唔該哂!辛苦你啦!

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

咁多位早晨!

噚晚真的飲飽食醉,極之開心!

真係要多謝
    Cookie 及Billy籌辦!
    平兄的財務安排!
    Parco爸及豆豆媽嘅cheese cake!(我食咗3件!)
    Sue Ctse嘅甜品!(甜度適中)
    白師兄及屈老大嘅紅酒同白酒!(好正!)
    各位攝記!
    仲有咁多位參與人仕,咁多人一齊真係好開心!

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 曲奇 於 2009-8-2 03:00 發表
    相片分享...

正呀正呀~ thank you 曲奇靚相啊~

升級   0%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

正正~ 又有靚相睇了!!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

呢張相真係超超正呀~ 我一睇就忍唔住狂笑~
    花子0係後面個樣勁正啊~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-8-2 09:32 發表
    咁多位早晨!

噚晚真的飲飽食醉,極之開心!

真係要多謝
    Cookie 及Billy籌辦!
    平兄的財務安排!
    Parco爸及豆豆媽嘅cheese cake!(我食咗3件!)
    Sue Ctse嘅甜品!(甜度適中)
    白師兄及屈老大嘅紅酒同白酒!(好正!)
    各位攝記!
    仲有咁多位參與人仕,咁多人一齊真係好開心!

X2

升級   0%

該用戶從未簽到

相片分享...

多謝曲奇,辛苦了! 咁早仲未訓?

升級   5.05%

該用戶從未簽到

相片分享...

多謝名位C Hing & C tse搞手及一齊玩的各位參與者,辛苦晒啦!
    下次有機會一起,再玩過.

升級   0%

該用戶從未簽到

開心時刻總是特別快過,雖然自己同大部份人一樣沒有收獲,但可以同各位共渡一個開心愉快的晚上.己是非常高興.
    感謝各位踴躍參與此次聚會,感謝統籌者藍妹花了很多時間為我們作出各項細節安排,Billy,屈兄及Dee兄亦在聯絡船家,預訂到會,購買及運送小食飲料提供不少協助.Parco爸和豆媽更是早一日已開始為我們準備了個超水準芝士蛋糕,亦幫手購買及運送了部分飲料.屈兄和白兄更分別捐出私人珍藏白酒及紅酒,供我們盡情暢飲.神秘人sue兄雖然沒能出席,亦非常有心機親自製了30個印尼糕點,並專程交給小弟帶上船,請大家品嚐,經冰凍後進食,果真是美味可口.還有謝謝2位攝影師parco爸&藍妹為我們留下美好回憶.

最後,想多謝藍妹的曲奇餅!

升級   0%

該用戶從未簽到

尋晚一切都咁美好~~
    奇哥,比利兄同好多位兄弟姊妹背後做左好多野,至令大家可以輕輕鬆鬆帶個身體去就玩得咁開心~~
    當然要多謝Parco 爸同豆豆媽既愛心"只是激",仲要有個生日牌同"立"燭...好鬼難為情...因為個cake 我係唔會同Parco 爸絕交...
    仲有Sue 兄既愛心榚榚,我食左個心心,甜在心頭~~
    大飽口福,只是激,愛心榚,灼墨魚...好似重左幾磅咁呀~~
    走黎走去吹吹水,時間過得好快,我相信尋晚出席既每一位都認同尋晚過左輕鬆快樂既一晚~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-8-3 00:18 發表
    尋晚一切都咁美好~~hgjD115" />" />hj
    奇哥,比利兄同好多位兄弟姊妹背後做左好多野,至令大家可以輕輕鬆鬆帶個身體去就玩得咁開心~~
    當然要多謝Parco 爸同豆豆媽既愛心"只是激",仲要有個生日牌同"立"燭.. ...

乜你有走來走咩...我剩係見你好似係船邊踢水...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-8-3 09:00 發表

乜你有走來走咩...我剩係見你好似係船邊踢水...

有呀,仲late 左晌船尾阻住對情侶影相~~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-8-3 09:27 發表

有呀,仲late 左晌船尾阻住對情侶影相~~

正!!