香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

1111青公賀跑-長跑網2週年

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

請注明是否晚餐.如有退出,請盡快通知

1.  711(跑+食)
2.  Kin (短途)
3.  Parco爸 (早到..未知跑去邊...潮洲打冷...唔食阿平會殺左我...)
4.  比利 (對腳跑, 架車可以做行李車, 打d爐可以去訂位)
5.  alfred (short run + 食)
6.  蘭茜•韋 (跑+食)
7.  RunningSue (跑 + 齋坐不食)
8.  亞平 (慢跑深井,兼職起步影相.跑 + 食)
9.  細明哥
10. 花子 (有需要可出動行李車)
11. 洛虎TIM (會係5至5.5K位置回程, 跑 + 食)
12. leefs (或會遲些到 跑+食)
13. michaelyw
14. 街坊鄭(報住名先)
15. wongc (我都係報住先....短腳)
16. laputa99 (跑 + 食..這間是好野打冷店, 你哋外來人都找到)
17. 燉奶佬(跑完就走人,唔食野)
18. 零下十度.(跑,唔食)
19. 狗 (跑 + 食)
20. 叮叮噹 (最喜好長課路線)
21. ram (黎黎黎跑番轉,爽!)
22. 馬神 (報住先, 希望黎到, 第一次青公, 跑ONLY)
23. 天鬼(報名先~唔知黎唔黎到)
24. 艾莉絲•韋 (跑+食)
25. kk52  (跑 ... 唔食)
26. 非比 (跑+食)
27. 高佬 (跑...........唔食飯)
28. Kito (跑+食)
29. 蕉仔
30. 小西華(跑+食)
31. Daniel  (跑+食)
32. 神童威威(希望8號跑完隻腳冇復發啦!)
33. 鬼影 (跑 + 食)
34. wilson(只係跑)
35. yungyung
36. 荃灣華
37. Kenny Choi (蔡兄)(食+跑)
38. Anson (短跑+食)
39. CY (報住先)
40. cookie (跑+食)
41. Raymond (會遲起步,跑 + 食)
42. 平嫂 (短跑 + 食)
43. Billy FD (跑 + 食)
44. cc (短+慢腳)
45. 比因 (跑 + 食)
46. 亞嬌 ( 只跑唔食, 如果唔夜先食喇 )
47. 小華(9:30後出發就唔食了)
48. Pwong5618 (太夜就唔食)
49. msjoelui (跑+dinner) yeah

只食不跑及義工名單:
1. runrun ( 剩係打d爐,唔跑得唔得呀?兼職終點影相)
2. 豆豆媽 (食only)
~~~滿了,謝謝各位~~~

升級   68.6%

該用戶從未簽到

我想慢跑20K,6:30早D開始,Parco OK?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-11-10 08:53 發表
我想慢跑20K,6:30早D開始,Parco爸 OK?

鬼影兄...
我會18:30碼頭位置..著網衫...但未知跑去冰...
你太快..我太慢...
最多只能一齊起步...

明天相認

升級   18.2%

該用戶從未簽到

請注明是否晚餐.如有退出,請盡快通知

2.  Kin (短途)
3.  Parco爸 (早到..未知跑去邊...潮洲打冷...唔食阿平會殺左我...)
4.  比利 (對腳跑, 架車可以做行李車, 打d爐可以去訂位)
9.  細明哥
11. 洛虎TIM (會係5至5.5K位置回程, 跑 + 食)
14. 街坊鄭(報住名先)
15. wongc (短腳, 多數唔食)
16. laputa99 (跑 + 食..這間是好野打冷店, 你哋外來人都找到)
17. 燉奶佬(跑完就走人,唔食野)
22. 馬神 (報住先, 希望黎到, 第一次青公, 跑ONLY)
29. 蕉仔
35. yungyung
36. 荃灣華
44. cc (短+慢腳)
46. 亞嬌 ( 只跑唔食, 如果唔夜先食喇 )

只食不跑及義工名單:
1. runrun ( 剩係打d爐,唔跑得唔得呀?兼職終點影相)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-11-10 10:37 發表
wongc姐.............." />" />" />" /> 你唔去食飯?

CC :

5K位在機場展覽館過多一些...

升級   0%

該用戶從未簽到

晚餐時間提早至 21:30 .請注明是否晚餐.如有退出,請盡快通知

2.  Kin (短途 + 食)
9.  細明哥 (跑+食)
13. michaelyw (食)
14. 街坊鄭(食)
17. 燉奶佬(跑+食)
29. 蕉仔
35. yungyung (食)
36. 荃灣華 (不食)
44. cc (短+慢腳 不食)
46. 亞嬌 ( 跑+ 唔食 )

只食不跑及義工名單:

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-11-10 10:37 發表
wongc姐.............." />" /> 你唔去食飯?

近排唔係幾好環境, 好難攞假......

升級   100%

該用戶從未簽到

平兄,我驚128帖有香港字,會被我整亂名單,請在我名字後加食和跑.謝謝

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-11-10 11:46 發表
平兄,我驚128帖有香港字,會被我整亂名單,請在我名字後加食和跑.謝謝

鄭兄,已加,聽晚見!

升級   0%

該用戶從未簽到

各位,
由於有部份跑友居住較遠,晚飯時間已作出更改,請留意 post #3.因此請各位自行調整跑步距離,盡量在2100前回網球場沖涼更衣.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-11-10 12:07 發表
各位,
由於有部份跑友居住較遠,晚飯時間已作出更改,請留意 post #3.因此請各位自行調整跑步距離,盡量在2100前回網球場沖涼更衣.

平...請改用post 98 張地圖  
蔡兄、其他駕車人仕或有需要

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6791&extra=page%3D1&page=5

PS>如有網衣...就著啦...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

1111青公賀跑-長跑網2週年

各位 ching / ctse, 加油ar, 我雖然黎唔到, 但心裡面會為大家打氣.......加油, 預祝各位PB而歸   ,
    安全王上

升級   0%

該用戶從未簽到

晚餐時間提早至 21:30 .請注明是否晚餐.如有退出,請盡快通知

4.  比利 (對腳跑, 架車可以做行李車, 打d爐可以去訂位 跑+食)
    10. JC
    14. 街坊鄭(食)
    17. 燉奶佬(跑+食)
    23. 天鬼(跑+唔食)
    29. 蕉仔 (食)
    35. yungyung (食)
    36. 荃灣華 (不食)
    44. cc (短+慢腳 不食)
    46. 亞嬌 ( 跑+ 唔食 )
    47. 小華(不食)
    48. Pwong5618 (不食)

只食不跑及義工名單:

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-11-10 13:36 發表

平...請改用post 98 張地圖  
    蔡兄、其他駕車人仕或有需要

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6791&extra=page%3D1&page=5

PS>如有網衣...就著啦...

已改地圖.

小弟都會穿網衣出席,希望各位都盡量穿著網衣,方便辨認...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

報定案先~~
    平兄~~我聽日要北上~~
    會盡趕返來ge~~
    但糸~~如果~~萬一~~
    到時唔見我浦頭可當放棄處理~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2009-11-10 14:58 發表
    報定案先~~
    平兄~~我聽日要北上~~
    會盡趕返來ge~~
    但糸~~如果~~萬一~~
    到時唔見我浦頭可當放棄處理~~

好的..希望你趕到喇~~

升級   0%

該用戶從未簽到

4.  比利 (對腳跑, 架車可以做行李車, 打d爐可以去訂位 跑+食)
    10. 洛虎TIM (會係5至5.5K位置回程, 跑 + 食)
    11. leefs (或會遲些到 跑+食)
    12. michaelyw (食)
    13. 街坊鄭(食)
    14. wongc (短腳, 多數唔食)
    15. laputa99 (跑 + 食..這間是好野打冷店, 你哋外來人都找到)
    16. 燉奶佬(跑+食)
    17. 零下十度.(北上,可能趕唔及跑,唔食)
    18. 狗 (跑 + 食)
    19. 叮叮噹 (最喜好長課路線)
    20. ram (黎黎黎跑番轉,爽!不食)
    21. 馬神 (報住先, 希望黎到, 第一次青公, 跑ONLY)
    22. 天鬼(報名先~唔知黎唔黎到)
    23. 艾莉絲•韋 (跑+食)
    24. kk52  (跑 ... 唔食)
    25. 非比 (跑+食)
    26. 高佬 (跑...........唔食飯)
    27. Kito (跑+食)
    28. 蕉仔 (食)
    29. 小西華(跑+食)
    30. Daniel  (跑+食)
    31. 鬼影 (跑 + 食)
    32. wilson(只係跑)
    33. yungyung (食)
    34. 荃灣華 (不食)
    35. Kenny Choi (蔡兄)(食+跑)
    36. Anson (短跑+食)
    37. CY (跑+食)
    38. cookie (跑+食)
    39. Raymond (會遲起步,跑 + 食)
    40. 平嫂 (短跑 + 食)
    41. Billy FD (跑 + 食)
    42. cc (短+慢腳 不食)
    43. 比因 (跑 + 食)
    44. 亞嬌 ( 跑+ 唔食 )
    45. 小華(不食)
    46. Pwong5618 (不食)
    47. msjoelui (跑+dinner) yeah
    48. runrun ( 剩係打d爐,唔跑得唔得呀?兼職終點影相)
    49. 豆豆媽 (食only)

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝咁多位大西北跑友既安排~

另無查錯既話,聽晚海濱足球場係維修緊無租到出去,希望locker情況會幾理想~