靜水 發表於 2012-3-12 19:10:03

回復 200# 的帖子

何Ching多謝你隻910GPS手錶, 有咁多資訊, 重有埋水平差距, 我終於知道我原來跑開幾年以為20K山路, 只有16.5K, 而亦知道自己的跑山速度原來咁慢:'(

阿何 發表於 2012-3-12 20:45:00

回復 201# 的帖子

師兄唔好咁緊張,張圖咁多直線,明顯係短左,要跑多幾次比較下!
今次速度慢左亦係我拖慢左,fhdfhdf ,你都加碼買gps配件比較下!djtfgujfgu

靜水 發表於 2012-3-13 08:12:39

回復 202# 的帖子

速度查實已怏過平時, 係我冇GPS資料, 自己估錯咗。所以决定要加個GPS or Foot pod.又要破財了。

阿何 發表於 2012-3-13 09:02:52

回復 203# 的帖子

師兄一路都肯花錢係裝備,不過隻Polar可用於三鐵嗎?

靜水 發表於 2012-3-13 15:08:27

回復 204# 的帖子

我只係RCX5, 係三鐵錶, 不過GPS要分開買

阿何 發表於 2012-3-14 16:06:14

回復 205# 的帖子

係咁就好值得,尤其你玩緊三鐵!

macwindyhk 發表於 2012-3-16 13:10:17

各位CHING, 小弟有小小膝傷, 比咁多為CHING估中左~~~~
要休息一週:Q

阿何 發表於 2012-3-16 23:35:42

原帖由 macwindyhk 於 2012-3-16 13:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
各位CHING, 小弟有小小膝傷, 比咁多為CHING估中左~~~~

師兄保重,遲兩個禮拜再同你約跑!

阿何 發表於 2012-3-16 23:42:14

slauhk師兄,貓師姐去哂邊度,好怪住你地,30号約定你地跑好唔好?trfyrftufgu

靜水 發表於 2012-3-17 18:47:49

回復 209# 的帖子

ching明天比賽努力加油!

阿貓 發表於 2012-3-17 21:00:27

原帖由 macwindyhk 於 2012-3-16 13:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

師兄要好好養傷呀, 唔好心急, 好到十足十先好再跑阿hgj088ghjghj
我都抖咗两個星期只腳先冇事.

阿貓 發表於 2012-3-17 21:25:03

原帖由 阿何 於 2012-3-16 23:42 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
slauhk師兄,貓師姐去哂邊度,好怪住你地,30号約定你地跑好唔好?trfyrftufgu" />" />" />" />

hgj091ghjg" />" />hj我返嚟啦...多謝貓兄你咁有心阿, 卑感冒發燒咳嗽幾只衰嘢纒住不放, 今日終於好到七成了. 只腳都好返晒啦.
我估slauhk師兄可能都係工作忙啦, 希望佢都抽少少時間同大家跑吓放鬆吓啦....我早一排工作遇到唔開心, 當時我每朝早都喺運動場慢跑一粒鐘, 望吓開揚的球場草地樹木感覺都放鬆d.

30號係周五喎, 係唔係你上次講喺香港仔運動場個約跑阿?我都好想去聽聽有關跑步的心得阿.
貓兄, 為你聽日的比賽加油呀, 精神上支持你.hvbjnbkhjk" />" />

阿何 發表於 2012-3-17 22:27:25

係31号星期六至啱,呈期五晚隨時落去玩下,冇乜所謂。明天的比賽實在太高難度,
反而下星期畢拿山15k可一拼!hjkhjkghjgfhjfrt hjkhjkghjgfhjfrt hjkhjkghjgfhjfrt

阿貓 發表於 2012-3-17 22:44:07

原帖由 阿何 於 2012-3-17 22:27 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
係31号星期六至啱,呈期五晚隨時落去玩下,冇乜所謂。明天的比賽實在太高難度,
反而下星期畢拿山15k可一拼!hjkhjk" />" />ghjg" />" />fhjfrt hjkhjk" />" />ghjg" />" />fhjfrt hjkhjk" />" />ghjg" />" />fhjfrt

31號, 都好喎, 我唸到個好辦法了, 我提前一個鐘自己慢慢爬上去, 喺中途同大家相遇, 咁就唔怕拖慢大家了,冇咁大壓力.
hjhjD119hjhj 哈哈哈, 聽日慢慢爬啦, 鍚住四只貓腳至緊要阿,
(聽日的斜路係唔係好似 上環正街, 或者樂活道咁斜架???)

阿何 發表於 2012-3-18 00:00:46

gyujghkjhk你想爬去邊?fghjugjghj 又未約到班師兄又未知跑邊度?ghjghjfghft

阿何 發表於 2012-3-22 09:59:57

slauhk見到你好fit下噃!yhfdyfgh yhfdyfgh yhfdyfgh

靜水 發表於 2012-3-22 17:55:03

回復 216# 的帖子

何ching你應該仲fit, 啱啱先跑完21K, 星期日又比賽,肯定fit到漏油:hug:

阿何 發表於 2012-3-22 20:56:13

我都係跟人後面跑下hgjghjhgjghj ,不過我地長跑網好多猛人,青公果便個坦克師兄跑第四,頭三位都係鬼佬。
果位師兄星期日一樣去比賽,好似重會玩RTI,呢的先叫fit。我星期二晚跑域多利迫撞見slauhk,
佢狀態好好。靜水師兄有冇興趣下星期六跑?hnbkmhjkj hnbkmhjkj

靜水 發表於 2012-3-22 21:59:38

回復 218# 的帖子

有興趣,你吔定路線我跟,已經買咗隻gps 唔怕迷路。

靜水 發表於 2012-3-22 22:01:52

回復 218# 的帖子

有興趣,你吔定路線我跟,已經買咗隻gps 唔怕迷路。
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: 港島南區

香港長跑網