靜水 發表於 2012-4-10 22:57:22

回復 279# 的帖子

貓ctse ,你好,何ching 讚你好有鬥志,幾時出呢激發下我地既堅毅鬥志,琴日同何ching 跑山跑咗23K 之後,係石排灣道見到條長命斜上番置富,即刻無曬鬥志,但何ching 重可以一支箭錦絕麈而去。因此,得知貓唔單止九條命,而簡直係“唔要命”。有機會多多交流,使我靜水變成激流。

阿何 發表於 2012-4-11 15:44:52

見你有水泡先放過你,事關我上到一半都想死!hcghfgch hcghfgch hcghfgch
你慢慢上都係慢我小小咋!fgyhgjmfgyhgjm fgyhgjm
星期六9.5k山頂ok?hgjhgjghjgh

阿貓 發表於 2012-4-11 19:32:50

原帖由 靜水 於 2012-4-10 22:57 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
貓ctse ,你好,何ching 讚你好有鬥志,幾時出呢激發下我地既堅毅鬥志,琴日同何ching 跑山跑咗23K 之後,係石排灣道見到條長命斜上番置富,即刻無曬鬥志,但何ching 重可以一支箭錦絕麈而去。因此,得知貓唔單止 ...

哈哈哈....要請何貓兄飲支陳年老鼠酒先得..
5月1號你地有胆就嚟 ... 魔鬼大大大圈同我決鬥
你地贏的話 -- 香港仔水塘 + 簿扶林水塘 歸你哋
我輸咗的話 -- 柏架山+大瘋坳+天梯就歸我所有
靜水 想變成激流 的唯一途徑 >>>搵幅氣勢磅礡的大瀑布:
構成大瀑布的水份子 包括: 坦克師兄 + 胡蘇兄+阿全兄+Paul兄
+卑梨兄+美腿兄+屎兄+會長兄+儍蝦兄+K隆星+湯馬士兄等等快快腳師兄啦
kjlkjliuohui 5.1kjlkjliuohui見         hjhjD129hjhj 唔嚟一定hjhjD129hjhj唱紅你哋 hjhjD129hjhj

Gunners 發表於 2012-4-11 19:37:51

阿貓下戰書喎.可惜51無假放.無戲睇添:lol

阿何 發表於 2012-4-11 21:14:58

靜水師兄,退一步海闊天空!!
hgonion_icon_093ghgh hgonion_icon_093ghgh

阿貓 發表於 2012-4-11 21:23:04

原帖由 阿何 於 2012-4-11 21:14 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
靜水師兄,退一步海闊天空!!
hgonion_icon_093ghgh hgonion_icon_093ghgh

hgjhgjghjgh hgjhgjghjgh 半步....hgjhgjghjgh hgjhgjghjgh ......都唔退得

tank1438 發表於 2012-4-11 22:31:32

回復 284# 的帖子

搵幅氣勢磅礡的大瀑布:
構成大瀑布的水份子 包括: 坦克師兄 + 胡蘇兄+阿全兄+Paul兄
+卑梨兄+美腿兄+屎兄+會長兄+儍蝦兄+K隆星+湯馬士兄等等快快腳師兄啦!!

嘩搵我地癲友黎做佈景板...??uiuyikjh

阿何 發表於 2012-4-12 09:40:50

回復 287# 的帖子

你地係主角至真 jkjk1_36jkjk jkjk1_36jkjk jkjk1_36jkjk

chusiuyee 發表於 2012-4-12 10:57:06

ngD148hgh 佈景板???...未免有點兒...那個...

靜水 發表於 2012-4-12 19:28:22

猫Ctse一出聲, 尼度原本好靜都變得汹濤澎湃,真係好有地位。其實我哋星期一都跑到黃泥涌峽道先番轉頭,揾日你地跑上大風坳, 再上天梯, 再過一個山頭, 我哋係渣甸山山頂相遇一較高下 (睇下邊過心率跳高D), 實行两軍會師, 促進港島两區交流。不過目前東區就人才濟濟, 而南區就小貓:lol "一隻"+一滴水,我哋會努力將水點匯成河,到時將大風坳變成大水坳, 就好似一江南水向東流。
猫ching快d出帖, 睇下星期六南區有幾多人上山頂。

阿貓 發表於 2012-4-12 20:44:42

原帖由 靜水 於 2012-4-12 19:28 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
再上天梯, 再過一個山頭, 我哋係渣甸山山頂相遇一較高下 (睇下邊過心率跳高D), 實行两軍會師, 促進港島两區交流。不過目前東區就人才濟濟, 而南區就小貓:lol "一隻"+一滴水,我哋會努力將水點匯成河 ( ...

天梯跑幾耐就到渣甸山架??原來d山係一山通一山咁的,,,,哈哈好新奇好反啵...
我都期待東區大師兄佢哋出帖阿....到時一齊通山跑會好開心的 (我用爬的)

阿 水兄ngD172hgh   琴晚消息一出街, 成個江湖的社團人士即刻揚晒 5.1 唔做世界, 上魔鬼
大大大圈    ngD172hgh   見證 尼亞加拉大瀑布將 你滴靜水變成激流喎....
如果 5.1   ngD172hgh   佢哋冇戲睇的話......... 你唸會有咪後果呢hjhjD138hjhjhjhjD138hjhj

阿何 發表於 2012-4-12 21:10:20

貓師姐,的師兄姐好似唔滿意你張佢地當成佈景版,你快的「呵」番小二姐和坦克師兄。jhgj1_14ghj jhgj1_14ghj

靜水師兄,呢個星期六都係2支公跑,730老麥見。jkjk1_45jkjk jkjk1_45jkjk

風頭火勢,都係「呢」埋无!jkjk1_49jkjk jkjk1_49jkjk

阿貓 發表於 2012-4-12 21:31:52

原帖由 tank1438 於 2012-4-11 22:31 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
搵幅氣勢磅礡的大瀑布:
+卑梨兄+美腿兄+屎兄+會長兄+儍蝦兄+K隆星+湯馬士兄等等快快腳師兄啦!!

嘩搵我地癲友黎做佈景板...??uiuyikjh" />" />

hgj088ghjghj 大師兄....大瀑布係   好嘢+頸嘢嚟架,
係話你哋跑速快到好似奔騰澎湃的瀑布咁有氣勢, 絶冇可能搵師兄們做佈景板咁衰貓的hgj088ghjghj

阿貓 發表於 2012-4-12 21:36:25

原帖由 阿何 於 2012-4-12 21:10 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

靜水師兄,呢個星期六都係2支公跑,730老麥見。jkjk1_45jkjk jkjk1_45jkjk

風頭火勢,都係「呢」 ...

jkjk1_09jkjk衰貓...你再潛水....我就call漁農處jkjk1_09jkjk

tank1438 發表於 2012-4-12 21:49:51

E..........我星期日都可能會同朋友跑一次港島西一圈喎,你地跑嗎??由銅鑼灣經西環...域多利道去黃竹坑再上山出返銅鑼灣...hjkhjk

阿何 發表於 2012-4-13 11:36:34

回復 295# 的帖子

跑!不過星期日我上午要返工,下午可以嗎?pls!!jkjk1_01jkjk jkjk1_01jkjk

tank1438 發表於 2012-4-13 15:16:40

回復 296# 的帖子

阿何兄SORRY 呀,我班FD下午要家庭樂,所以係神咁早出發..7:30起步呀...kljkljkl

阿何 發表於 2012-4-13 16:02:39

回復 297# 的帖子

点解要剩低我。。jhgj1_14ghj jhgj1_14ghj jhgj1_14ghj

阿何 發表於 2012-4-13 16:12:26

靜水師兄你報左22.04. 7.5公里顛峰之戰係咪,收到email攞賽事包未,事關跑網可以代領。
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=16674&goto=lastpost#lastpost

靜水 發表於 2012-4-13 21:43:48

回復 299# 的帖子

No.834LEUNG HUNG SUN 可唔可以幫我搞埋, 不過我唔係會員.

明早730見
頁: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24
查看完整版本: 港島南區

香港長跑網