香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2010.4.18 Round the Island 2010

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

聽日出戰嘅ching/ctse, 加油呀

升級   79.47%

• 簽到天數: 1 天

講開, 除左TAXI 同 私家車之外
    有咩辦法能夠六點到度START POINT??

6號巴最早個班都6點先有

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 2010-4-14 22:10 發表

巴士兄~我係女子組~
    因為遲咗滿咗, 報唔倒~
    不過當日七點都會同幾個港島朋友仔去跑吓~

hehe 希望九個至十個小時內完成啦~
    加油~

hi Longlx師姐, 唔好意思, 我寫錯左
    哎呀, 妳遲左報, 不過我聽朋友仔講話呢兩年都好快full...
    好呀, 到時希望見到妳呢, 我個比賽號碼係 804.

多謝支持支持, 妳都要加油呀!

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-4-14 21:29 發表

乜原來 Longlx係師兄,今次真係大新聞了,哈哈

(講下笑,唔好嬲)

sorry sorry..原來我攪錯左
    thank you 廸廸仔師兄

升級   0%

該用戶從未簽到

出咗participant list, check到有我個名...咁都放心d~ 我諗收唔到e-mail可能都係我寫得衰佢地睇錯啦~

http://www.avohk.org/admin/index.php?_spAction=saveMedia&room=content&recordType=attachment&media_id=608

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-4-14 21:29 發表

(講下笑,唔好嬲)

廸廸仔~快腳先可以做ching~
    所以, 我仲係cmui

升級   79.47%

原帖由 wewahaha 於 2010-4-13 23:56 發表
    路過順便一提

香港元老會習慣一次過入票,所以隨時可能比賽完支票都仲未過數,小弟就曾經試過。
    有acknowledgement email即係已經接納閣下參賽,其中一佪檔案會有race no.,
    檔案是RTI-ACK-xxx.doc,xxx就是比賽 ...

ACK-NO. 個揪email document 四月初已經收到了
    打左佢個比賽當日用的手機號碼去問
    個外國人都話有個acknowledge email 就okay 架啦

好野 ... 禮拜日去得lo

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2010-4-14 13:02 發表

Hi Longlx師兄, 我希望九小時內.....要睇下當天既天氣呢...
    你既目標時間是什麼呀?

巴士兄~我係女子組~
    因為遲咗滿咗, 報唔倒~
    不過當日七點都會同幾個港島朋友仔去跑吓~

hehe 希望九個至十個小時內完成啦~
    加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2010-4-14 13:02 發表

Hi Longlx師兄, 我希望九小時內.....要睇下當天既天氣呢...
    你既目標時間是什麼呀?

(講下笑,唔好嬲)

升級   70.53%

該用戶從未簽到

原帖由 longlx 於 2010-4-13 23:27 發表

巴士兄~

二人接力打算要八小時完成嗎??
    如果早過1400前回到終點,
    完成時間也計1400的~

你既目標時間是什麼呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

澄清: 未確定張票過左數. But 三月10 收到 acknowledge email with RACE No.

Quota 300, 我三月八寄, 號碼已經過 220....

Now AVOHK 宣佈: STOP PRESS: ENTRY FOR THE 2010 RTI IS NOW CLOSED. NO MORE APPLICATIONS WILL BE ACCEPTED.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2010-4-14 00:59 發表
    "Unfortunately your entry for RTI 2010 was received after the quota was reached and entries closed."

我就係收倒E個EMAIL喇~

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我30號寄信,復活節假後收到email,你應該早報過我,可能因為以下原因漏寄,不過我都係yahoo.com.hk

"Will any entrants with a @yahoo.com.hk email address please ensure that the mailbox is not full. I am having a great deal of difficulty in sending out Acknowledgements to this address. They are constantly returned due to being timed out or server not responding. I have resent several 3 times. If not successful next time, I will list the runners with their numbers on the AVOHK website to confirm the entry. Thanks"

如果參賽被拒,應該會有類似以下email收到:

"Unfortunately your entry for RTI 2010 was received after the quota was reached and entries closed."

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2010-4-13 23:56 發表
    路過順便一提

香港元老會習慣一次過入票,所以隨時可能比賽完支票都仲未過數,小弟就曾經試過。
    有acknowledgement email即係已經接納閣下參賽,其中一佪檔案會有race no.,
    檔案是RTI-ACK-xxx.doc,xxx就是比賽 ...

我連e-mail都未收到, 聽日要打去問下~

升級   51.05%

該用戶從未簽到

回復 73# 的帖子

路過順便一提

檔案是RTI-ACK-xxx.doc,xxx就是比賽no.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pangbus 於 2010-4-13 17:59 發表
    各位師兄師姐, 我報左RTI接力, 會在六點起步, 到時見大家...

巴士兄~

二人接力打算要八小時完成嗎??
    如果早過1400前回到終點,

完成時間也計1400的~

升級   79.47%

原帖由 MatthewTse 於 2010-4-13 15:30 發表

張票過左數,收埋 confirmation by email.

死得.. 我呢面仲未過數...

淨係收到個"Athletic Veterans of Hong Kong - RTI 2010 - Acknowledgement - xxx" o既email

attach 左7個doc file (rules, route, Acknowledgement 之類) only

唔會彈左票下馬?

升級   70.53%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐, 我報左RTI接力, 會在六點起步, 到時見大家...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 long.run 於 2010-4-12 21:54 發表
    大家張票過左數未啊?

avohk 個查詢電話咩事...

兩個都"停止服務"

張票過左數,收埋 confirmation by email.

升級   79.47%

大家張票過左數未啊?

avohk 個查詢電話咩事...

兩個都"停止服務"