香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

大雄跑步抗衰老奮鬥史

升級   31.95%

該用戶從未簽到

恭喜大雄哥開blog大吉....

大家一起加油加油...
最重要o吾好練傷...健康第一愛鍚家人第一+(即a+).......

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-31 15:59 發表
大雄開blog梗係要入黎啦! 恭喜! 恭喜!

祝你長跑長有! 長blog長友!

仲有. 攞permit話咁順手!
不過千祈唔好攞左d中途毀終既permit. 搞到 臭親街坊就唔好啦.jhikjh ...

烏拉, 我覺得攡permit係o吾正確既行為...應該要慢慢引導靜宜ctse上o左毒引跟大雄哥一齊入tko戒毒...此為良策... o甘就一舉兩得...佢就o吾會中途毀滅permit..

大雄哥, 呃多d靜宜ctse入來tko等jc團長, 校長教壞佢, 令佢難以自拔...o甘佢反而佢有佢玩, 你有你3,4,5,6,7 段同3o,4o,5o...

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 烏拉 於 2010-5-31 17:08 發表
果然係史大夫. 總可以為各道友開出靈丹妙方" />" />

我開既葯方...叫無葯可救....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2010-6-3 22:41 發表
2/6/2010 (星期三) (tko運動場, 落住雨跑, 好爽, 操咗兩次山覺得對腳有力咗)
1.  2K             8:42
2.  2K             8:36
3.  200M        0:37
4.  200M        0:36
5.  200M        0:37
...

大雄兄時間好好, 保持這個速度向耐力發展...習慣了便一定有進步... 加強技巧的操練...

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 swtcheng 於 2010-6-4 11:22 發表

我俾大雄師兄追到氣咳.......... 我係唔係都有得進步嫁....

當然!  你同大雄哥已經係twins o黎架o拉...