香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   100%

該用戶從未簽到

如果改3PS亂舞, 收視會高.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-7-11 20:30 發表

針日我明明係諗字獨自食早餐嫁...
點知多左兩人搭檯陪食...

你仲唔明你隊長既苦心咩, 水晶腳1号...

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-25 00:59 發表
第一時間唸起壞人hgjD115" />" />hj  

登錄/註冊後可看大圖
掛字我嗎? 下次操山輪到3PS, 實有份喎..

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-7-25 23:06 發表
我又匯報一下自己情況先.......
腳仔傷患仍有隱憂, 令隊友擔心及擔誤時間, 見諒
已四出發放消息, 望能尋找到換腳神醫, 換鬼佐對爛腳

條條神醫都話..

登錄/註冊後可看大圖
肯休一頭半月梗好架..你忍得咩?

升級   100%

該用戶從未簽到

大家要聽聽
http://greenwalkpodcast.mysinablog.com/index.php?op=Default&Date=&postCategoryId=0&page=2

KK毅行金句:
• 上樓級,咪心急,記住做好深呼吸
• 上山用腳尖,老抽肌肉酸
• 唔想膝頭痛,四頭肌放鬆
• 落山用腳邊,爛路唔怕跣
• 識得用平掌,肌肉放鬆行得長
• 唔想腳踭骨膜酸,見到碎石咪行面
• 點解跑到黑腳甲,因用前掌兼鞋窄
• 青跣白石水反光,日曬雨淋行天光
• 密密食,密密飲,唔好坐低喺度等
• 一路行,一路回,肌肉唔會咁快攰
• 一路行,一路唞,個人越行越想走
• 眼瞓腳痺發晒火,互相包容更加妥
• 辛苦唔怕慢慢移,大會係有48小時
• 四人八腿一條心,行到終點開香檳

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-11 13:33 發表

你又話操山成日會遇著落雨...電話、銀包樣樣都要做好防水...
我D銀紙曬到出煙啦...電話曬到燒機啦...人就曬到變黑炭啦...  

烈陽神功第一重心法:
盡量吸多D熱空氣落單田, 個人會變熱氣球啦, 耐力充沛.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-8-22 23:35 發表
又要大家擔心, 真係唔好意思
以為對水晶腳已經聽聽話話, 點知又輪到夜盲出現
現階段扭到既地方瘀咗同腫咗, 聽日會去拮針消腫

鬼襟眼就真, 都話邪啦!

登錄/註冊後可看大圖

我家陣都未退燒天, 去揾條長紅底橫頂吓先.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-9-25 23:38 發表
壞人, 辛苦哂
仲袋佐d錢添  

係呀! 夜晚支燈唔好亂照......

登錄/註冊後可看大圖