香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   0%

該用戶從未簽到

3P.........S........個名令我好有幻想空間

街坊 + 3P加油~ 預祝毅行成功~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-22 14:09 發表
今日是難得的一晚全隊操3-8
全隊人在簡介會後食過晚飯就殺入西貢..
在車程中又遇上Anson
到達CP2好熱鬧..
估計都有四、五隊以上...
但今日真係唔多老黎...
3段開始約一半Sue隊長就發生左小意外..
令她不得不在 ...

街坊無咩事麻? 祝你早日康復,再黎 3PS 亂舞

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-31 23:16 發表
呢排做野做到屎屎下,今日收工決定夜上針、草、帽發洩下。一向夜盲的我亦可順便加強夜山訓練,因為受颱風影響,姨兩日天氣非常翳焗,空氣質素勁差,下晝三點幾看天文台分區氣溫石崗35.4度,唔係掛…. ,一直等到收工 ...

精采呀柏高爸~ 一路睇一路笑,寫得好盞鬼 我最鐘意 (連1分淋花)

我唔敢1個人夜山...好驚...見到天鬼...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2010-8-31 23:55 發表

其實..我淋左20秒左右...其餘40秒...有D涼風吹過...大家男人...你都明嫁啦...  

禾仲諗住黎見識下你1分鐘速耐既威力添  今晚你解完壓震一震,今晚一定好好訓~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-9-19 18:09 發表
先多謝壞人隊長嘅支援,為3PS響北潭坳提供補給

=====

為還隊友C嘅心願,計劃食麥記1-5號餐
奈何太陽伯伯一向都鐘意同3PS做朋友,只要3PS同在,佢99%會出現
...

原來去左反水 正呀~
個個都咁反常...擺明就係先屎後生浴火鳳凰既秘招 繼續加油努力呀 3PS~

升級   0%

該用戶從未簽到

加油呀PPPS隊~! 無傷無痛齊齊整整終點見~!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜IDA-3PS隊+十卜們完成百里毅行~!