香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: running-sue
打印 上一主題 下一主題

毅行者2010 : IDA-3PS小隊亂行+支援聯絡站

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-11-15 12:07 發表

奶哥...你家下抽水...呀唔係,你抽奶牙~~
又要解釋下啦!其實我係話好彩好多條路都通到,雖然我都唔知跑左去邊,但竟然無啦啦去左你地前面,而又原來你地係後面等我,而無離棄我,大家都係度等左成個鐘

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-11-15 12:02 發表

弊, 一個奶媽, 一個喪驚, 一個PB, 三個一齊.........  
齊聲大呻十卜團!

升級   0%

該用戶從未簽到

3pso,今晚早d瞓,養足精神,明日一路好走啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

3ps,各戰友,我都事先宣布打底:

好不幸,我尋晚兩點幾起身,竟然要呵夜尿,以前都未試過,唔知會唔會明晚深夜陪跑都有同樣既事情發生,到時情況出現,勿怪,也不要張揚,給我留點面子好嗎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2010-11-18 10:41 發表
應承得過你,行唔郁都會出現,爬都會爬過黎同你地打氣.....順便食鬼埋啲飯團先走....哈哈
到時佢係跑係你地前面,又影相,又自拍,不知幾生龍活虎!唔駛理佢咁多,擔心都無謂!仲可能自己16個鐘就行完仲有時間返轉頭繼續十卜,我講既!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔駛啦!環保呀,我決定用你地d水特樽算啦!到時你地要飲料既,即管問我攞啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

到時你地應該眼瞓架啦!尤其係水塘邊條路鬼咁悶!最需要提神飲料既,係唔係體貼又細心呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

唔鍾意行通頂,真係好唔鍾意,但鬼叫識左你地咩,sue,平,pb,p兄,多謝你俾機會我同你地經歷左好奇妙的一夜,上山快過落山。
奧兄、蔡兄、高佬、喪ken、鬼影及威威,好開心可以一齊做十卜添、雖然良夜漫漫,仍覺春宵苦短,大家一同行既時間月亮特別圓,星星也特別閃亮,希望我依哇鬼叫無嚇親你地。
高佬同蔡兄辛苦你地不斷等待,又不斷擔擔抬抬,仲有好味豬骨粥:)。奧兄你個煲壯陽湯水好勁呀,我要搵人輸血先得!
下次係唔係搵個唔知星期六定星期曰去睇日出,了威威一個心願呢!俾佢煩死人啦,成晚都話睇日出!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝3ps 盛情招呼!又可以同成班老友吹足成晚,好開心!