香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

TKO新手,請大家多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎RING CHING/CTSE 加入長跑網, 長跑長友呀 !!
係呀, TKO WED好多跑友, 好好玩架, 有時間過黎一齊約跑呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hmchung 於 25-7-2010 23:38 發表
呢排開始係tko運動場周圍跑下, 但又未能像你們跑足全程十公里, 請問我可以怎樣練習呢?或者有否讓初學者參與的活動?

其實冇話全唔全程, 黎約跑有唔同程度既CHING/CTSE, 你可以根據自己既PACE揾D 岩腳既一齊跑就得, 唔一定要跑晒成個距離, 而且條路線係來回程, 唔洗驚走失左, 都會番運動場集合

黎跑下, 同D CHING/CTSE 交流下就有進步架啦, 初哥都可以黎玩, 我都係新手"
WELCOME JOIN US THIS WED !!"

我都好似亮哥咁, 係港島人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hmchung 於 3-8-2010 21:16 發表
多謝各位鼓勵, 我抽到時間, 下星期再黎join大家玩, 謝謝!

聽晚黎唔到呀? 唔緊要呀, 就到時間就黎跑啦, 一大班人, 好開心既

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 joew CHing 加入長跑網呀 !!
有時間就入黎tko 星期三約跑啦, 好熱鬧好開心, 跑完之後既特訓仲開心呀 !!
長跑長友 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joew 於 30-8-2010 01:28 發表
好阿, 很想跟你們跑, 咁多人一定好好玩, locker 會唔會唔夠用, 因為平日星期2, 4都有固定跑友團, 再加星期3會太累. 等我安排一下點樣就時間.

唔洗擔心LOCKER, 因為如果真係唔夠, 有跑友可以share 用既, 你平時2, 4已經有跑開? 好勤力呀ching
咁睇下黎緊wed 黎唔黎到跑啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wingwing 於 11-9-2010 12:44 發表
我會努力..我睇下星期3同大家一齊跑la^^

你好呀wingwing 師兄, 黎緊星期三過黎一齊玩啦, 你住tko咁近好方便, 我同亮哥都係住港島, 都入黎tko跑就知道有幾開心, 唔洗擔心跑得幾遠同速度, 呢度唔會笑人, 跑大圈都好架輕輕鬆鬆, 到你慢慢習慣左咪可以同我地一齊跑遠d lor, 星期三黎到見到一大班人, 認下d 長跑網衫, 行埋黎打個招呼就得架啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wingwing 於 11-9-2010 19:21 發表
長跑網衫??係咪綠色個件??我諗我會著件白+橙既美記黎^^

係呀wing ching, 綠白色個件, 有t shirt同背心, 樣子可以睇下面呢條link
http://www.fotop.net/allanccl/20100808a/IMGP5077

你到時過黎打個招呼就得架啦, 慢慢介紹下就識d ching/ctse, 呢度係大家庭唔洗怕醜架 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥龍 於 15-9-2010 17:11 發表
我都係新手,
大家一齊+油!

歡迎肥龍兄呀 !! 你個名好有氣勢呀, ching 有時間可以黎星期三既tko gathering 跑呀, 好開心架, 跑完之後, 大家一齊去特訓(食飯), 吹下水, 希望下次見到你呀 !!