香港長跑網  - 長跑長友

樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

各位領跑員來揮揮手

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-1-7 15:19 發表

哈哈哈! 好句好句!
小弟都係,在家裡做賓仔,打掃煮飯...,晚晚唔係約跑就領跑,而家仲星期六、日都陪跑(領跑)長課,開始時佢地無出聲,忍唔住時就發老脾! 最近,小弟自我檢討過了,真係忽略了照顧她們,所以主動 ...

家人始終係最重要.

升級   0%

該用戶從未簽到

有時間我都想黎幫手(唔會越幫越忙就得)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2011-1-7 17:00 發表

亮哥, 真佩服, 你唔單止有資格做領跑, 仲可做家務助理義工" />" />

tvb套劇?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-1-10 17:54 發表

真的好多謝妳們的打氣,佢叫做阿聯,是個好爸爸,果日佢要趕住跑完返屋企煮飯給家人吃,所以心急左d咪跑快少少囉,嘻嘻!
黎緊既星期日早上如果又見到我地,麻煩大叫:阿聯加油! 這枝肯定係強心針! 謝謝啊!

亮哥而家你比賽都同佢地一齊? 你咪冇得做pb? 真係好偉大呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2011-2-13 14:23 發表
今年渣馬跑衫同上年幾乎一模一樣
不想好像上年那件一樣在衣櫃裡閒著佔地方

想起會不會可以送給沒有參與渣馬的視障跑手
等佢地都可以感受下“從心出發,跑出信念”的氣魄

各位領跑員認為可行嗎?可以代為轉送 ...

你真係好心. 小弟一件都冇. 因為都送左比人. 不過個設計真係.... 整少少變化得唔得...