香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010.12.19 特步香港15公里挑戰賽2010

關閉 [複製鏈接]

升級   51.05%

該用戶從未簽到

佢話 11月19號截止囉... 唔知打去仲得唔得呢?!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我都收到喇 !!

各位ching, 我係新仔一名, 多多指教...

想了解下呢段路d 上落斜勁嗎(比起disney, SC, etc)?, 多彎位? 有冇邊一段要小心注意呀? 仲有冇其他注意事項呀? 係咪都會有距離指示牌架? 呢段時候跑向東時間多嗎? 我prefer唔戴鏡, 不過多數向東跑太陽直射就冇得唔戴喇.

因為佢俾果個都唔係map, 只係show有邊幾個站, 所以上google map都睇唔到d 乜野..

升級   51.05%

該用戶從未簽到

知道 知道... 哈哈.. 我平日跑極都係運動場..

真係要'的'起心肝練斜路先得... 管理員... 多謝提醒~

升級   51.05%

該用戶從未簽到

你收到封信未呀?!

我記得佢寫係去到果度先有得

升級   51.05%

該用戶從未簽到

封信就寫係憑票入座既..

正常就唔會爆車.. 不過去到先都唔俾你即刻俾錢上車.. 就無謂啦..

自己去都幾煩架, 仲要咁早喎. 打個電話去問下有冇d再幫你安排好d... copy左個電話俾你:

查詢 Enquiry 2504 8215 / [email protected]

升級   51.05%

該用戶從未簽到

嘩.. 唔係好多人.. 所以都跑得好舒服..

上落斜, 尤其折返之後果段上斜, 認真想死... 第一次參加15k比賽, 第一次響北潭涌跑.. 風景好靚, 天氣好好.. 係就係辛苦d, 不過都值得~

1'13".. 今次教訓係上斜臨尾真係腳都軟埋... 係時候練好d 大腿肌肉... 落斜又衝得唔夠人快, 要練下跑姿.. 始終練親都係運動場.. 唔係好夠.. 係時候要prepare SCHM..

升級   51.05%

該用戶從未簽到

哈哈... 係呀.. 有坐的士d 公公婆婆啦, 有家庭車啦, 有郊野公園車啦, 又有行山人士啦, 不過今年得果 800人.. 條路就夠哂寬敞... 有d 工作人員響度叫人向左跑囉.. 不過你知大部份都聽住歌架啦, 所以我都係估估下, 前面靠左我就靠囉.

so far so good 啦.. 又唔係非常好, 又不至於有太大不滿... 最不滿都只係件 特步'底衫'... 大佬.. d 質地真係未必夠d 底衫好著.. 唉.. 希望下次唔好咁求其啦, 哈哈..