香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2010.12.19 特步香港15公里挑戰賽2010

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

賽事網站:
    http://www.hkaaa.com/hkaaa/event/event/Year2010/HK15K/HK10-15K.htm

主辦機構網站
    http://www.hkaaa.com

表格下載:
    (個人) http://www.hkaaa.com/hkaaa/event ... xtep_individual.pdf
    (隊際) http://www.hkaaa.com/hkaaa/event ... HK15K/xtep_team.pdf

網上報名:
    https://www.hkaaa.com/hkaaa/events/15k_2010/forms/chi-15k2010_login.asp

查核報名情況:
    未有提供

路線地圖:

登錄/註冊後可看大圖

主辦機構: 香港業餘田徑總會 (HKAAA)
    日期      : 2010年12月19日 (星期日)
    時間      : 8:00 a.m.
    起點      : 西貢北潭涌郊野公園管理站
    終點      : 西貢北潭涌萬宜路/西灣路交界處
    路線      : 請参閱路線圖
    距離      : 15.00公里
    時限      : 2小時
    組別      : 男子 - 先進二組 (1960或以前), 先進一組 (1961-70), 壯年組 (1971-90), 青年組 (1991-94)
                   女子 - 先進二組 (1960或以前), 先進一組 (1961-70), 壯年組 (1971-90), 青年組 (1991-94)
                   隊際 - 須由六人組成 (四男二女)
    名額      : 2,000
    費用      : 1950年或之前, 或1991-1994年出生參賽者: $100/$75 (田總會員) + $25 (來回交通)
                  1951-1990年出生之參賽者                      : $150/$110  (田總會員) +  $25 (來回交通)
                   (註: 不須繳付晶片按金)
    截止日期: 2010年11月19日 (星期五)
    查詢      : 2504-8215 / [email protected]

+1 0
    上一篇︰渣打馬拉松全部爆滿!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!下一篇︰西環新人報到

升級   100%

開心

reserved for future use

升級   100%

開心

reserved for future use

升級   0%

該用戶從未簽到

果日已經報左沙田節長跑

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

上年冇左, 今年先有, 好想玩, 但又報左沙田半馬......

升級   100%

開心

現已表接受報名, 11月19日截止!!!

升級   14.21%

該用戶從未簽到

網上報名好似虧左, 有冇人試過Okay呀?  

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

今日收到田總寄來的form,但已報沙田半馬, 呢個冇得玩啦~

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 28-10-2010 14:33 發表
    今日收到田總寄來的form,但已報沙田半馬, 呢個冇得玩啦~

若你懂得用競步,何不嘗試在沙田半馬用競步作賽。

升級   60%

該用戶從未簽到

小弟報了這個賽事,但見大部份CHING都去左玩沙田,擔心西貢當日會場面好冷清...

升級   42.8%

無聊
  • 簽到天數: 5 天

報左,但係無報大會車,依家發覺出事,住元朗可以點去,要幾點出門口先可以

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

我報呢個....

升級   65.79%

開心
  • 簽到天數: 8 天

我都報左呢個,不過睇黎多人去玩城門河個賽事.

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

唔緊要....最好每個賽事都有長跑網的朋友參加...為自己的目標而奮鬥

升級   13.68%

該用戶從未簽到

想問下呢個FULL左未,仲可以報嗎?

升級   51.05%

該用戶從未簽到

佢話 11月19號截止囉... 唔知打去仲得唔得呢?!

升級   12.33%

該用戶從未簽到

未收到信, 唔知大家收到確認信未呢?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

我今日收到喇!!

升級   51.05%

該用戶從未簽到

我都收到喇 !!

各位ching, 我係新仔一名, 多多指教...

想了解下呢段路d 上落斜勁嗎(比起disney, SC, etc)?, 多彎位? 有冇邊一段要小心注意呀? 仲有冇其他注意事項呀? 係咪都會有距離指示牌架? 呢段時候跑向東時間多嗎? 我prefer唔戴鏡, 不過多數向東跑太陽直射就冇得唔戴喇.

因為佢俾果個都唔係map, 只係show有邊幾個站, 所以上google map都睇唔到d 乜野..

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 興記J-run 於 2010-11-16 14:29 發表
    唔緊要....最好每個賽事都有長跑網的朋友參加...為自己的目標而奮鬥

加油!