香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

10月30日  操練 ( 請自行加名)
    1. 活
    2. 達CHING
    3. 昌仔
    4. 文輝
    5. 車仔
    6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
    7. Joew(報左先, 因為星期日另外有長課, 可能跟唔足全程)
    8. Chris
    9. 火仔 (我會遲到, 起步唔駛等我, 我會沿路搵你地ga啦)
    10.mode(新人報到,最近先復操希望跟到你地啦!)
    11. 大師兄(早就早啦.....等埋我呀.. 唔該.)12. junjun (其實...我覺得逍遙跑絕不逍遙.. 唔知仲跟唔跟到 6 分一K.. 冇咩 concept)
    13.

升級   100%

擦汗

半馬..全馬不分 -_-" 報錯名~!~~

10月30日  操練 ( 請自行加名)
    1. 活
    2. 達CHING
    3. 昌仔
    4. 文輝
    5. 車仔(有事做唔特訓)(跑完應會跑多1,2個外圍)(消防員)
    6. JC (即係咁........ 我好有誠意架, 名就一定報左先, 希望果朝唔使返工)
    7.
    8. Chris
    9. 火仔 (我會遲到, 起步唔駛等我, 我會沿路搵你地ga啦)
    10.mode(新人報到,最近先復操希望跟到你地啦!)
    11. 大師兄(早就早啦.....等埋我呀.. 唔該.)
    12. 13. KK
    14. 映(bolo friend)慢脚+唔熟路
    15. Philip (唔熟路)
    16. Vincent

升級   100%

擦汗

馬拉..節哀~~