香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

請問大家最後一課長課幾時跑好?

升級   70%

該用戶從未簽到

我唔知最後長課應該要幾時跑?1星期前?2星期前?
thx
+1 0
上一篇︰ROCKPORT顛峰之戰by kin8333下一篇︰有冇短tight 介紹我?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2011-3-2 10:41 發表

tn兄, 喺另一處, 有報上成績.

不過, 就真係唔見咗話跑 10km 要 sub-30 嘅師兄.
今年 10km, 都係 Mark Ryan 贏咗...... 好似 ~33min.
有冇知李致和跑成點 ??   

李致和比賽前練傷左, 冇得比賽, 希望佢快d康復啦   

10km可以sub-30嗰位師兄每年都喺度吹吓水, 娛樂吓大家

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 key 於 2011-3-1 18:03 發表
    tn兄跑成點呀, 唔見你update解???     

tn兄, 喺另一處, 有報上成績.

不過, 就真係唔見咗話跑 10km 要 sub-30 嘅師兄.
    今年 10km, 都係 Mark Ryan 贏咗...... 好似 ~33min.
    有冇知李致和跑成點 ??   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

tn兄跑成點呀, 唔見你update解???   

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 tn2535055 於 2011-2-19 12:37 發表

今早雖然都係有下雨...但我都7點出門口完成慢步既練習=.="
    記得練完沖個熱水涼
    自己一個好啦唔好搵人陪你沖wo哈哈
    我岩岩食完我既早餐出去行下街,今晚早d休息阿各位=口=
    剛剛練完, 真係好累, 仲邊有力揾人冲涼? 今晚早D訓, 比心機呀ching!

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 sk2k 於 2011-2-19 00:06 發表

好佩服你就真 ....... 明天仲練 30k !!! 仲只當係加快適應 ...!!
    明天有氣力跑 30k, 點解唔留番全馬果陣跑 ?!
    ching, 因為未試過30K, 唔知身體頂得住, 所以今日跑順條氣, 最後仲跑多5K, 咁就有把握喇....下次都唔敢臨急抱彿腳

升級   86.6%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 天天跑 於 2011-2-18 22:43 發表
    好佩服各位CHING, 小弟跑步兩年多, 第一次參加全馬, 有點緊張, 半個月前開始, 練了幾明天半馬, 明天練一個30公里, 讓身體加快適應, 後天跑人生第一次的全馬!!!

今早雖然都係有下雨...但我都7點出門口完成慢步既練習=.="
    記得練完沖個熱水涼
    自己一個好啦唔好搵人陪你沖wo哈哈
    我岩岩食完我既早餐出去行下街,今晚早d休息阿各位=口=

升級   88.6%

該用戶從未簽到

原帖由 天天跑 於 2011-2-18 22:43 發表
    好佩服各位CHING, 小弟跑步兩年多, 第一次參加全馬, 有點緊張, 半個月前開始, 練了幾明天半馬, 明天練一個30公里, 讓身體加快適應, 後天跑人生第一次的全馬!!!

好佩服你就真 ....... 明天仲練 30k !!! 仲只當係加快適應 ...!!
    明天有氣力跑 30k, 點解唔留番全馬果陣跑 ?!

升級   42.63%

該用戶從未簽到

升級   68.95%

該用戶從未簽到

呢幾日咁凍,成5日冇操,諗住二四兩晚短跑5k收手,準備星期日打破自己時間

升級   7.9%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

尋日後庭打左一支感冒針, 今早又下雨, 故只能完成最後一課17km...願二二零能完成全馬!

升級   70.7%

該用戶從未簽到

‎2月12日天晴,氣下午 430;溫約14度; 路線:TKO>秀茂坪>藍田>TKO
    渣打前最後壹個21km長課 時間 2:05
    做足準備,迎戰渣打;當日參加的朋友
    們,加油!

升級   98.95%

該用戶從未簽到

情人節

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Netregistration 於 2011-2-8 12:41 發表
    我慣左睇錶跑,加自已感覺去調節速度,唔會跟人

我都係. 睇番自己既狀態先
    711MF 該用戶已被刪除

升級   18.42%

該用戶從未簽到

回復 69# 的帖子

我慣左睇錶跑,加自已感覺去調節速度,唔會跟人

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 Netregistration 於 2011-2-8 00:55 發表

師兄,你 join HM, 其實唔使操到24K 咁長, 驚你唔夠taping, 16-20K 都可以啦
    我join FM, 13 Feb 會操轉 21K, 己後收彊, 慢跑多2-3 曰就等比賽

Netregistration兄, 其實我驚當日比其他ching帶快左pacing, 所以諗住操長少少就番   

升級   2.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 9 天

小弟只跑半馬,我諗15號前跑多次21k,減晒d肌醣就開始儲能...

升級   100%

該用戶從未簽到