香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kevin,你放心啦!小二班長一早和kenny師兄講左!
叫佢好好保護....小二好怕見到.....「0個D」lor...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-4 22:13 發表
Kevin師兄同班長,多得你地O既提醒,本來我打算就咁著作網衫跑,依家打算著多件衫打底! 哈哈!
第一次著住長跑網衫去比賽,唔知成績會唔會好D! 哈!

哈哈哈!Kenny師兄!有我地既鞭策,及著住網衫,再加埋「青公癲友隊」全人類撐你!你一定可以跑出好成績!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

恭喜kenny師兄PB成功!
但請你繼續鞭策小二....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

等小二星期五約跑...通知joe師兄先...bonsir、火哥哥、亮哥都係住香港區

kenny師兄...你仲要跑埋入長州環島...因為pck阿彭師兄住長州....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-8 21:02 發表
跑長洲未試過啊!! 都想試下啊!!!

kenny師兄...小二跑過長州「小長城」....跑到氣咳...

不如搵日約埋阿彭師兄+其他癲友,跑完去食...「雞屎篤、大粒魚旦.....」(天使式特訓)  

ps:地鐵2元機...好遠..在中環...星期一小二來試跑先~~(跑完食雪糕)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

乜你地「兩個K」...一唱一和...小二唔知點搭嗲好...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-9 22:47 發表
加埋我"kwan"咪係3k黨

根拿屎:連你都玩埋小二一份....3K黨...

我地唔好係Kenny師兄個地盤玩啦....唔好搞亂檔...

我地返去癲友小學玩....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 00:58 發表

唔好意思Kenny師兄,你唔介意ga,係咪

根拿屎...你係咪想屎定?你唔好趁Kenny師兄訓左...你就搗旦呀!
小二會報告kenny師兄知...話你搗亂 !到時kenny師兄會讚小二乖乖...及或者會有雪糕食tim..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-10 21:11 發表
三K黨,笑死我啦! 好! 我地三K一齊要求班長快D開個blog,寫下你D天使式特訓,好讓其他師姐參考下!!!
我真係好鬼鐘意大家O係度吹水,大家繼續唔好俾佢停!!! 班長你跑多D,就有多D多D雪糕!! 吸引啊!!!!
金金師兄,歡 ...

各位癲友聽住!kenny師兄俾我地係佢地盤吹水....我地快D入來搗旦啦...
呢個時間...Kenny師兄應該訓左 ....「青公癲友隊」出動~~!

天使式特訓...總令小二又愛又痕...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 22:49 發表

我返工返12個鐘,唔駛點做都屎吓屎吓,Kenny師兄跑12個鐘,一個宇

根拿屎...你以為kenny師兄老花睇唔到咩....唔洗咁大隻字呀....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kenny師兄:你一日跑兩次,(15k +12k=27k).... 小二怕馬都跑唔到...哈根大與小二無緣啦....
ps:如果你碟刺身...變成哈根大...咁就正到痺!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-11 22:58 發表
小二班長, 你跑到全馬,我將佢換成哈根大啦!!

Kenny師兄...咁你係咪和坦克兄一樣....

全馬6小時內=10桶大裝「哈根大」
全馬5小時內=20桶大裝「哈根大」

或是你的「天使式特訓」獎勵會....「再特別D」?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kenny師兄:你好堅呀!真係Iron man !除了香港四圍跑、國內四圍跑,有無外國四圍跑呀...?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-19 22:55 發表
小魚師兄,
果個背囊成32L,平時行山會帶,有水袋位,唔係好適合跑步用,不過相片中我參加O既係係植樹遠足比賽,要背住成包米咁重的樹苗所以先用依個背囊咋!
我平時跑步會帶個6L的腰包!

kenny師兄:係咪1公斤米咁重呀??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-25 00:30 發表
12年2月25日,由於晚上8點要在油麻地開會,放學後
有點時間,由香港網球中心跑上山頂,再跑落中環碼頭坐船
過尖沙咀,再跑到油麻地。共17公里。

今日的山頂,真係好大霧呀!!!

Kenny師兄,咁係咪同ccm一樣....咁大霧...跑到索氣...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

Kenny師兄...今日咁高濕度...你都可以跑咁多,...你的體能真勁!已經懂得調節溫度了...是嗎?俾左係小二 ...暈左幾廿世

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kenny師兄...點解唔買多杯牛奶俾小二飲.....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-27 08:15 發表
根拿匙師兄,新鮮牛奶十蚊杯,強烈推介!
我原本就係想經蓮麻坑路出坪輋,不過在山咀村接蓮麻坑路已劃成禁區﹐果段蓮麻坑路已算國內範圍!

小二想要飲一杯牛奶...唔新鮮唔緊要啦!呵呵呵!如果變成禁區...咁跑到去...出示回國卡咪得lor..

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-27 07:11 發表
Kenny師兄,牛牛樂園有新鮮牛奶買ga, how much ar

根拿屎...小二自己個心諗緊乜...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-27 10:41 發表

請問有乜野得罪呀

根拿屎...你想高價炒牛奶... (俾小二講中呢?)