香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 阿貓
打印 上一主題 下一主題

阿 貓 跑 記

升級   68.33%

該用戶從未簽到

喵喵, 多謝妳鼓勵, 妳真好, 呢排真係有d人在江湖身不由已阿

呢两晚, 加埋跑咗差不多三粒鐘, 證實自己無辦法再喺細球場兜圈超過半粒鐘了, 兜兜吓就沖出街, 跑街真暢快.

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-6-21 11:42 發表
貓ctse, 上星期終於喺柴灣跑上柴灣斜, 落斜當然同母校又 say hi ! (其實想入去冲身..)
再沿筲箕灣海皮跑到去鰂魚涌. 此段沿海跑徑十分好跑同舒服.....貓ctse跑過未 ?

..豪兄...典解唔入去沖喎,,,哈哈哈 下次一定要入去啦
柴灣斜路夠長, 可惜就係車多, 我唸假日晨早跑就車少啦, 一路沖入小西灣夠晒候....

我之前就係跑柴斜兜入阿公岩路到筲箕海皮直奔鰂魚涌公園的,
海皮真應該係天熱的好選舉, 我最近跑都會跑呢度的.

如果你想跑斜跑, 仲有一個選選擇:
起點可以 :  百福道 / 天后廟道 / 圖書館對開的大坑道
一路爬上 .. 寶馬山...跑晒成個寶馬山 + 賽西湖   應該都夠晒候.
行里 + 沖身  =  可選擇 銅鑼灣運毒場.
呢条路我一直都未去實踐, ...我會盡快了咗呢件心事佢的. .......