香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 2)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

" />" /> " />" /> ~又來la....
我d只係止痛藥~唔岩你架ma..叫你食藥姐~你做咩亂食ar~~仲走來食我果d~唉~~~
人來ar~有人食錯藥ar...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-21 13:38 發表

vv:
話唔定妳d老細上司都係跑友,經常係度泡,比佢地知道妳做d咁既野死梗呀~hgj" />" />jufgu

大圍ching,
你都唔睇上文既..係另一位之ma, 唔係我ar~~~我係一個忠肝義膽, 又有責任心, 有乘擔, 即極, 敢於面對困難~既一等一員工黎架~~以上只係我既優點10分1到 la...我唔講晒la, 太長la(係咪真係有上司看架...)

升級   0%

該用戶從未簽到

CATCAT....港島區又想搞個小隊ar~過唔過大海ar??

升級   0%

該用戶從未簽到

都係無事la...準時..唔好太慢ar~快d返ar 等你地食飯ar

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 17:17 發表

我同V V跑步一向都係唔追時間既,運動的真諦最重要是跑得開心,羸得友誼.
所以,有受傷跑得慢都唔使因此唔開心架.....

(V V以上是否你的心聲呀...?)" />" />

X 2 LA~~~~就算我想追都追唔到la~~hahaha

好想來...難得你都都"話"會慢跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 17:36 發表

good idea!
用複字做名....感覺上好似親切d甘...........
呵呵....不過見面就唔好甘叫,否則會好異相...." />" />hkjhk

仲有一個:
bonbon呀

唔制...見面都要咁叫~~~幾咁SWEETY~~最岩秋冬時候叫AR

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-11-21 17:39 發表

咁  我  點 叫  好  啊  ????????????????????

拿..佢地叫係7仔MA...咁就囝囝LA...好唔好?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-21 17:29 發表

有,一定有。一定睇到你D留言。重一定睇到你D留言嚮辦公時間發。

DADA 院友~你唔好咁LA~~成日都咁激動~對身體唔好嘛~~~我已經放左工LA

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-21 17:32 發表

跑得慢會唔會好易涷親,我諗緊一陣使唔使著埋件風褸跑好。j" />" />jk
聽米拿ching個教練講,冬天練跑除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-22 14:10 發表

catcat & SSP Twin's Fans:
其實呢d都係好平常既宣傳技倆來之麻,我諗住吸引多d跑手報名咋,千奇唔好咁介意。" />" />

圍圍ar~~~你咁欺騙我地d fans 係唔得ka...
sorry la..我果日真係唔來得~8號之後, 才是我出關之時...到時..上天下海都得la~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-22 16:33 發表

好快啫~
V姐~~" />" />

HAHA~係ar 係ar..好快ka la...死期好快到ka la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ngwkd2008 於 2008-11-22 17:49 發表

等我重讚佢潻。

唔係貓貓 report..都唔知 ar "拎拎"院友既情況咁嚴重~~~好令人擔心ar~~~~
院友~你明天會跑nike 嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

大家可以看看我地今日以記者身份拍攝有關nike 10k 賽事相片
http://good-times.webshots.com/album/568862607txherL

圍圍ching...你睇下la..人地邊有偷拍你條美腿照wor...我都唔知點解要向下zoom 才可以影晒全身ka ma~~ ~~激死人ar~

7ching 同圍圍成了我set photo 最佳model..因為2位實在有太多相..有d我都無upload 上去ar

升級   0%

該用戶從未簽到

圍圍...你d 相實在太多la...我諗要send 好耐至比到你ar~不如咁la..我...比隻手指/cf card/sd card 你..你番去自己慢慢欣賞la~ ~如果你有其他快靚正既方法請提出la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-24 09:33 發表
V V:
我同你真係.....超夾啦..." />" />" />" />" />jhk
今早我回公司,upload 昨天nike10k d相,之後放上網上相簿....
後來我才睇回你之前放上去既album....
先知道....大家原來用既網上album都係webshots!!!!

HAHA, CATCAT 我都係第一次用~不過webshot 原來download 唔到d 相, 個resolutation 係細到好離譜~so, 有好多ching/ctse 都問我要相la...有無咩方法可以方便大家ka?????我都唔懂用~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-11-24 18:28 發表

到時預埋我喎, 不過我冇Fans, 仲未多謝幾位幫小妹影左咁多靚相添.  

wow~嬌ching..你咪諗住"握" 我wor~我知你在e 道不知有幾多fans 架wor~~
你又唔洗客氣~不過十不相瞞ar .........我.......都唔知你係邊位.....果日咁緊張~都無咩介紹~hahaha~下次實有機會相認既~

升級   0%

該用戶從未簽到

HAHAHA~~嬌ching~禽日好似有4~5個ching 都鮮橙上身wor...橙撞綠..match ar ma~~不過....我知你係邊個la" />" />" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-24 13:43 發表
原來twins "里"左係 lee 到
真係不影不相識,好開心識到你地

twins 好好傾又好好玩
又係美少女
唔怪得咁多跑友山長水遠陪跑

wowowwow~~~你咁客氣ar~~O..~~人地會面紅ka..
不如我地3個, + 埋bonbon~組織個美少女戰士ar~~~ ~勁ar~~~~
redred 下個月咪有個去天水圍既..我地報左23K AR~你來唔來KA~~到時又可以吹水LA...開心開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2008-11-24 21:57 發表

g" />" />" />" />" />jhk--------------->" />" />

~大家唔同口味姐~~~咪嘔到一地血LA..比條生路來行下好WOR

升級   0%

該用戶從未簽到

唔怕..好易姐..ming 2008 係 ming sir ma∼ming 2884 ~~就係ming ming law~其他新人, 我地就只係叫 number law~~

撞3就有姐...原來撞名問題都咁嚴重