香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

New Balance GPS Watch售後服務好差...有無師兄師姐有類似經驗?

升級   28.67%

該用戶從未簽到

隻錶d制有問題, 4/4 拎返去gigasport要求維修, 職員話會叫new balance黎收, 過幾日會有人打比我確認維修詳情, 之後足足等左2星期都無消息, 16/4 打電話去gigasport問, 先知道隻錶仲係gigasport ! gigasport話已經催左new balance幾次都無黎收, 會替我再跟進, 今日23/4 再打去gigasport, 隻錶依然未收, 但話new balance已承諾27/4前會收(唔知係咪真), 真係估唔到new balance一個大品牌, 售後服務竟然如此差劣......足足3星期都無反應....收錶後又唔知要整幾耐...奉勸各位買new balance d錶前要三思.....
+1 0
上一篇︰2015年4月24日簽到記錄貼下一篇︰(賽事優惠已結束) 瑞士天梭表衝破極限挑戰賽201​5

Like: 5.0
Like: 5
Like: 5

升級   28.67%

該用戶從未簽到

我之前問過Gigasports 有無得自己拎去維修,佢地話係要經佢地通知new balance, 又話會試下替我問問,但又無回覆,買錶時又無比維修部的資料我,我事後已send email去Gigasports投訴。

師姐備用,New Balance Watch香港代理資料在此:https://www.facebook.com/NewBalanceWatchHK/info?tab=page_info。  詳情 回覆 發表於 2015-4-24 14:16

升級   28.67%

該用戶從未簽到

NB 錶d制真係好容易壞

升級   28.67%

該用戶從未簽到

Thx bladerunner!