香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

CASIO W-752D-1AVDF

升級   0%

該用戶從未簽到

經各C兄姐極力推介..
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2261&extra=page%3D1&page=1
小弟都拜託朋友於觀塘廣場購得此錶...$170...爽
即時為新錶拍拍照...高興下先...

+1 0
上一篇︰十一分鐘帶你進入十次元的世界下一篇︰SCM 2009 相片 upload 完畢 -- 全面開放

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry..唔記得縮細張相..

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

cbts兄...
鋼帶或膠帶邊樣好...各有所好..
膠帶多色..紅、藍、黃......
鋼帶就單色...
隻錶暫時覺得老土D係個"燈"...仲係打則燈仔射出來個D..幾鬼先進..
不過舊幾水...交足功課啦...

嬌姐兄...
諗住毒下D未買/未有計時錶C兄姐..買啦買啦買啦...體諒下...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-17 11:39 發表

nc姐, 我估Parco兄影完相即開post放上黎, 睇隻錶時間係琴晚影, 應該買左唔係好耐. 因為新糞坑....所以特別....香.

嬌姐兄..
哈哈..俾你笑死...真係心水清..
是呀..新屎坑..擒日收到...回家就影...影完就放上來...
nc姐...是觀塘個間..(post #29)..多得其他C兄/姐推介..
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2261&extra=page%3D1&page=1

因我少出省城..都是拜託人買...句聞幾隻色都齊晒...

速行兄...
隻錶我一帶上手就實花...
見佢仲新新正正...靚靚仔仔...
影底佢...俾個好D回憶佢啦...
^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelpang 於 2009-2-17 09:54 發表
想搵返隻錶, 請問"定速器功能"點用, 咩原理?

可能要其他用家先答到你...
我未研究點用..
Sorry..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2009-2-17 16:24 發表

ha ha parco ching
#29 都係我黎嫁
粒燈仔好復古

C兄...
咁就真係唔該晒你啦...

個粒燈真係....

升級   0%

該用戶從未簽到

匯報下先...
膠帶款
我係葵芳"葵涌廣場"地下有間錶舖見到..$190..一蚊都不減...
另外...荃灣..中旅社後面街...角位有間電器舖又係得膠帶款$230...一蚊都不減..