香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

CASIO W-752D-1AVDF

升級   0%

該用戶從未簽到

經各C兄姐極力推介..
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2261&extra=page%3D1&page=1
小弟都拜託朋友於觀塘廣場購得此錶...$170...爽
即時為新錶拍拍照...高興下先...

+1 0
上一篇︰十一分鐘帶你進入十次元的世界下一篇︰SCM 2009 相片 upload 完畢 -- 全面開放

升級   0%

該用戶從未簽到

Sorry..唔記得縮細張相..

升級   0%

該用戶從未簽到

hey~ 我都用緊呢隻
黃面黑帶 $150

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2009-2-17 00:22 發表
hey~ 我都用緊呢隻
黃面黑帶 $150

樹呀...
膠帶150..鋼帶170...
膠帶多色揀tim...

升級   0%

該用戶從未簽到

見過實物既 ching/ctse, 覺得鋼帶靚d定係膠帶靚d呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 16-2-2009 23:13 發表
經各C兄姐極力推介..
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2261&extra=page%3D1&page=1
小弟都拜託朋友於觀塘廣場購得此錶...$170...爽
即時為新錶拍拍照...高興下先...

Parco兄, 張相影得好鬼靚, really 吸引未買既跑友.

升級   0%

該用戶從未簽到

cbts兄...
鋼帶或膠帶邊樣好...各有所好..
膠帶多色..紅、藍、黃......
鋼帶就單色...
隻錶暫時覺得老土D係個"燈"...仲係打則燈仔射出來個D..幾鬼先進..
不過舊幾水...交足功課啦...

嬌姐兄...
諗住毒下D未買/未有計時錶C兄姐..買啦買啦買啦...體諒下...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 17-2-2009 09:48 發表
cbts兄...
鋼帶就單色...
隻錶暫時覺得老土D係個"燈"...仲係打則燈仔射出來個D..幾鬼先進..
不過舊幾水...高足功課啦...

嬌姐兄...
諗住毒下 ...

中哂毒, 百幾蚊貨仔, 夫復何求... ....但係C兄影到好似五支火柴頭果隻豪式 錶咁.

升級   0.53%

該用戶從未簽到

想搵返隻錶, 請問"定速器功能"點用, 咩原理?

升級   34.74%

該用戶從未簽到

影的好漂亮耶! 我的心又動了一動啦...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

都幾好,價錢又合理

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-17 09:48 發表
    cbts兄...
    鋼帶就單色...
    不過舊幾水...交足功課啦...

嬌姐兄...
    諗住毒下 ...

Parco ching, 請問這款錶有???? lap?? 閣下是幾時買的?? (近排還是很久以前), 因為最近有朋友想買, 唔知那間仲有無貨!!!???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 17-2-2009 11:33 發表

Parco ching, 請問這款錶有???? lap?? 閣下是幾時買的?? (近排還是很久以前), 因為最近有朋友想買, 唔知那間仲有無貨!!!???

nc姐, 我估Parco兄影完相即開post放上黎, 睇隻錶時間係琴晚影, 應該買左唔係好耐. 因為新糞坑....所以特別....香.

升級   0%

該用戶從未簽到

pacro c hing

張 product shot 好鬼靚

因為張相可能好快斷貨!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-17 11:39 發表

nc姐, 我估Parco兄影完相即開post放上黎, 睇隻錶時間係琴晚影, 應該買左唔係好耐. 因為新糞坑....所以特別....香.

Thanks ar.. 嬌姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-17 11:39 發表

嬌姐兄..
    哈哈..俾你笑死...真係心水清..
    是呀..新屎坑..擒日收到...回家就影...影完就放上來...
    nc姐...是觀塘個間..(post #29)..多得其他C兄/姐推介..

因我少出省城..都是拜託人買...句聞幾隻色都齊晒...

速行兄...
    隻錶我一帶上手就實花...
    見佢仲新新正正...靚靚仔仔...
    影底佢...俾個好D回憶佢啦...
    ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelpang 於 2009-2-17 09:54 發表
    想搵返隻錶, 請問"定速器功能"點用, 咩原理?

可能要其他用家先答到你...
    我未研究點用..
    Sorry..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-17 13:08 發表

嬌姐兄..
    哈哈..俾你笑死...真係心水清..
    是呀..新屎坑..擒日收到...回家就影...影完就放上來...
    nc姐...是觀塘個間..(post #29)..多得其他C兄/姐推介..
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=22 ...

Parco兄,我就係找極都找不到個電話,多謝你幫我找埋個post (29) 出來,有齊電話及地址

1000 thanks ar..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 17-2-2009 01:08 PM 發表

ha ha parco ching
    #29 都係我黎嫁
    粒燈仔好復古