香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

CASIO W-752D-1AVDF

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-17 09:48 發表
cbts兄...
鋼帶或膠帶邊樣好...各有所好..
膠帶多色..紅、藍、黃......
鋼帶就單色...
隻錶暫時覺得老土D係個"燈"...仲係打則燈仔射出來個D..幾鬼先進..
不過舊幾水...交足功課啦...

嬌姐兄...
諗住毒下 ...

Parco ching, 請問這款錶有???? lap?? 閣下是幾時買的?? (近排還是很久以前), 因為最近有朋友想買, 唔知那間仲有無貨!!!???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-2-17 11:39 發表

nc姐, 我估Parco兄影完相即開post放上黎, 睇隻錶時間係琴晚影, 應該買左唔係好耐. 因為新糞坑....所以特別....香.

Thanks ar.. 嬌姐

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-17 13:08 發表

嬌姐兄..
哈哈..俾你笑死...真係心水清..
是呀..新屎坑..擒日收到...回家就影...影完就放上來...
nc姐...是觀塘個間..(post #29)..多得其他C兄/姐推介..
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=22 ...

Parco兄,我就係找極都找不到個電話,多謝你幫我找埋個post (29) 出來,有齊電話及地址

1000 thanks ar..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-17 23:18 發表

60laps, 星期六有帶住, 妳不發現咩??

注意:麗晶改了星期日休息.
鋼帶星期五先有貨, 我會去開九龍灣幫妳睇睇.

唔該晒, 叮叮噹. 不用了, 是搭上搭問的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-18 10:19 發表

咦咦~nc姐終於有人幫你改左名喇?

真係有人留意到架???

cc 改唔改名呀