香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

安安日記~~我會乖,唔會再係馬房賴尿啦P.7~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-17 14:13 發表
各位長跑網ching/ctse:

唔好意思,以下件事唔關長跑既事~
但都想發散下消息,睇下有無好心人可以幫到手.
因此,借了長跑網小小位置~~希望版主們唔好介意~

昨晚參與貓會行動,我們在西九龍中心xxx街後巷發現了一 ...

catcat:
可唔可以post隻貓貓張相上來比大家睇下呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-22 18:28 發表

小弟朋友下巴輕輕.....臨上馬打退堂鼓.....

我而家決定收養隻貓,不過有個問題未解決,等catcat在適當時候再向大家交代吧

無論結果係點,小弟都好佩服馬王兄呢份愛心同熱心。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-3-24 09:01 發表
~~安安日記~~

姐姐昨晚回來好像是發瘋般,對著我的便便大呼小叫,還馬上電話通知那位臨夜帶我去睇生既靚姐姐vv,話我的便便終於不再是水,而是條狀喎....其實當我還在xxx家的時候,我的便便一直都是條狀,只是後來被主人 ...

catcat:
做咩咁大感觸呀? 聽到安安健康有好轉真係開心,呢排真係辛苦使妳,妳自己都要保重身體呀。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-4-29 23:43 發表
唉...唔好意思,前排又忙,近排又病,無乜心情update安安既生活情況

不如由安安晌我張床all尿講起.....

話說佢黎左馬房五、六日後的一個早上,聞到一陣陣的怪味,但又搵唔到源頭,直至準備拎d床 ...

馬王兄:
真係辛苦使你,仲要公私兩忙,我諗安安都會知道你鍚佢既,比心機呀!