香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ram
打印 上一主題 下一主題

4月30網友約跑 - 一夜友情續集 (已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-3 16:51 發表
嘩, 好大壓力喎   

呢場係我地之間生死鬥,又係你秘密鍊兵,久休復出的第一場賽事,當然有壓力啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-4-3 17:04 發表

平兄,你上次沙田河畔界到我好傷呀" />" />
你重提??" />" />

CU兄,小弟過你時有好溫柔咁鼓勵你,叫你加油架...唔似我仇家界我時,半句安撫既說話都冇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-3 16:50 發表

....機會唔係無,但是渺茫, 閣下都是做定心理準備吧﹗

ken兄5月17日,試下申請,過來一齊玩,拍住上,小弟幫你繞敵,你報小弟報仇...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-3 17:17 發表

是否應為"鬥"?
唔使玩到咁大呀?平兄,閣下在長跑網很重要的,無你,我們會過得不快樂﹗平兄保重,長跑長友﹗

同sue兄鬥死又係死,唔死係長跑網都俾你地插死,最終都係死路一條....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-4-3 17:20 發表

Sue 兄, 亞平同我係前後腳做版主既兄弟...j" />" />jk
以佢既功力, 我報仇無望呀!!" />" />
唯一辨法係我同佢飲啤啤後等你出手......" />" />

真係老懷安慰了,原來唔係多一個仇人,係多一個兄弟.....咪住,cu兄後面果句唔似係兄弟會講既野喎,
你好似連同小弟仇家準備對付小弟喎....是敵是友,真係好難分..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-3 17:27 發表

長跑網邊個敢插閣下﹗" />" />我實撑你比佢插多嘢﹗放心﹗响呢樹我們好多 CHING & CTSE 支持閣下唔到的﹗

唔駛玩隱藏文字啦...見到晒啦...
長跑網插得小弟最勁個位就係閣下,咁你即係驚自己插得唔夠喉,支持自己再狠狠插多幾野!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-3 17:28 發表

千祈咪咁講, 你既功力亦正在提升中, 放心喎

好窩心既鼓勵喎....唉...都冇人同小弟咁樣講既~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-3 17:44 發表

咁我講啦︰千祈咪咁講, 你既功力亦正在好似提升中, 放心喎

本來都幾窩心,但閣下係唔係打多左2個字?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-3 19:11 發表

咁我送番句俾你喇
千祈咪咁講, 你既功力亦好似或者可能正在提升中, 放心喎

大仇家即係大仇家,二仇家只多2個字,而你就贈多4個字!
所以我成日都講,識多d仇家就可以聽到多d實話.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-4-3 22:46 發表

實話定假話都係視乎你點睇o者hgjD115" />" />hj

亞媽教落,好聽既說話多半是假話~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-3 23:14 發表
平兄,有無攪錯唔預我跑唔係老友啊.

蔡兄,叫你現場唱番首歌,又要有樂器,又要搵靚女跳舞助興,係老友就唔會咁為難我啦..嘻嘻

(蔡兄,你肯來430約跑,當然好歡迎,當晚食飯嗎?)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-3 23:47 發表
平兄,當然食啦!係唔係你請呀?最多唱隻歌你聽,包你食飯食多幾碗,先多謝你.

蔡兄肯俾面,請食飯當然冇問題,最好啤啤佢添~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

報名人仕
1. ram 跑+食
2. Lazyrunner
3. Esther
4. 小華是也!
5. TerrySze 跑+食
6. boloup 跑+食
7. schnix
8. kenneth blog 友-偉兄 跑+食
9. wongc (未知食唔食)
10. Jrun2009 跑+食
11.零下十度 (多數唔食)
12.新軍人生活
13. 車亞文 跑+食 (車亞文因考試, 戶口臨時被鎖, 不過佢在駱虎網異度空間向瘋瘋報夢參加 )
14. 超人阿四 跑+食
15.wadee 跑+食
16. cc(TBC)
17. charson
18. WAY_LEUNG (未知食唔食)
19. kenleung 跑+食
20. KennyChoi 跑+食

(17位前輩尚未報名)
44.居哥..............預留
45.Clerkb...........預留
47.Leefs.............預留
48.Idra..............預留
49.Blackfty.........預留

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2009-4-4 00:13 發表
平兄,好呀!要飲中國名牌茅台,吟先有派頭呀!多謝.

嘩~~蔡兄好高品味喎,小弟飲開二窩頭,岩唔岩呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-7 09:07 發表

是,尤其平兄的號召力特別犀利﹗主要在長跑網內經常點火,太多"仇家",好多人都期待當日圍界佢。" />" />

Ken仇家,有句說話叫 "火燒旺地" , 小弟平時週圍點火, 所以長跑網就越燒越旺,人氣都越來越旺,閣下應該送個獎牌俾小弟呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-7 10:17 發表

話時話,小弟都有諗過,閣下一定奪得...長跑網最受歡迎仇人奬。hgjD115" />" />hj

咁又唔敢講話最受歡迎,家陣仇人榜都係得區區6丁友....到底是閣下 & sue兄既跑召力有不足,定係小弟結仇方面仍需努力呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-4-7 10:37 發表
續集的報名都好踴躍喎...
平兄的魅力果然非同凡響...
唔知是否關多仇人事呢?...

續集既號召力係因為RAM兄+幕後黑手ken兄既號召力夠勁,俾小弟笠左50人後,都竟然俾佢地搵左咁多人來捧場.
曲奇姐,你要記得,你既大仇人係ken兄,元朗一役佢界過你,記得報仇雪恨呀!
我同你都有共同仇家,我地係戰友!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-7 11:54 發表

亞平﹗閣下唔好响樹挑撥離間,小弟是和平愛好者 ,只是今日被閣下逼到埋邊 ,小弟唯有站出來 ,同閣下對住幹

今朝係得你一個係度同小弟開火,仲話自己係和平愛好者....係呢,你個戰友呢?成朝冇晒聲氣既~~
得你一個人孤軍作戰既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-4-7 12:08 發表

是,其實小弟今朝都唔想同閣下開火,但又怕你悶,所以求期開住火先囉。戰友?閣下得罪咁多人,搞到小弟現在都有很多戰友,不知閣下講緊那位?﹗

個戰友就係小弟大仇家囉,小弟驚你單拖好快頂唔順,所以先叫你班馬做你支援囉...

升級   0%

該用戶從未簽到

閣下需要時間療傷...好啦...小弟去飲杯茶,食個飽先..順便再搵吓邊處有得開戰先