香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.08.16 - 中興盃荃灣10K-超級夏日挑戰賽 (大會成績見#216)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Thanks Thaiquain.com for the race information :

由香港馬拉松推廣社主辦「中興盃荃灣10K-超級夏日挑戰賽」於8月16日,在荃灣城門水塘引水道舉行。早上8:15起步,報名費$120,另$100晶片按金

http://thaiquain.com/newrace/Chunghing10Ksupersummer09_chi.pdf

http://thaiquain.com/newrace/Chunghing10Ksupersummer09_eng.pdf

http://www.thaiquain.com/

人工智能報名系統:
    1. blurmax (3001)
    2. miller
    3. 邪神
    4. 瘋瘋
    5. awyh
    6. TerrySze
    7. 大圍新跑手
    8. gary1027
    9. cu83
    10. SuperMT
    11. stanleyhpm
    12. wadee
    13. stanwong
    14. 肥哥哥KC
    15. Alex
    16. cookie
    17. Billy
    18. Ning
    19. 街坊鄭 (4009)
    20. Freeman
    21. finewong (1011)
    22. 興記J-run (3059)
    23. Kin
    24. pan-pan [2094]
    25. pan-pan's friend no. 1 [2095]
    26. pan-pan's friend no. 2 [3145]
    27. carcar22
    28. 駿駿駿(已check)
    29. Kin
    30. 支旦
    31. 智智爺爺 (4010 )
    32. -R-
    33. TNT
    34. loudspeaker
    35. BeeFing
    36. gary_wong333
    37. tomcat(3027 )

38.Sealion
    39. Lorena
    40. sleung2002hk
    41. LaCo
    42. 艾莉絲•韋
    43. running-sue
    44. 亞平
    45. boloup

攝影
    1. Parco爸..(影相)
    2. Patrick..(影相新手)
    3. leefs .. (監場&派禮物&交收書)

+1 0
    上一篇︰第一次跑後膝頭痛, 求解救方法下一篇︰2009 港蜀連心單車行 - 『踏出中港情』
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-8-17 01:33 發表
    跑到半程個肚又唔舒服,急到跑唔到,好在有流動廁所,但疴完都冇力跑啦,又行又jog返終點,時間六十幾分,繼上次黃昏賽後,又一次失望而回 hgjD092" />" />hj

咦咦~ 我有時跑步都會無啦啦急, 特別係衝圈跑得勁快0個陣時...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

恭喜得獎的及PB的CHING & CTSE !我見蕉仔跑完好似唔舒服咁!無咩ah ma!

升級   78.3%

該用戶從未簽到

前進 ching, 唔駛客氣

升級   100%

開心

今次攞號碼布同行李寄存的安排真係唔多好,希望下次攪好d啦!等半粒鐘都未攪掂手續,草草熱身就要上線,多謝瘋瘋;R;俾個位我攝,唔係真係要排到隊尾都似!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-8-17 11:08 發表

堅堅真係估你唔到, 玩d咁既野~" />" />

我從來比賽都是去玩玩
    又不會有獎
    只是近來比賽多了些意義才想跑D成績出來

Kin in Running

升級   100%

鬱悶

恭喜晒梁兄, sue 兄, 曲奇, 蕉仔得獎啊~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-8-17 10:24 發表
    昨天最後一個出發
    好多人跑不到
    到7K才跑到

早知如此,都跑個3K PB
    唔好浪費了咁多啦啦隊

堅堅真係估你唔到, 玩d咁既野~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

昨天最後一個出發
    好多人跑不到
    到7K才跑到

早知如此,都跑個3K PB
    唔好浪費了咁多啦啦隊

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-8-16 22:13 發表
    好彩啱啱拉到車邊, 得個第5!

真係咁啱我個組有兩個高手唔知係咪無操過,
    發揮唔到本來水平, 俾我執到!

rockie ching係得既, 好嘢~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 興記J-run 於 2009-8-17 09:30 發表

Stanwong ching,

唔好灰心, 長跑長有, 到秋冬跑季就卷土重來啦!

我重差啦, 公司忙到死, 晚晚OT到12點... 唔好話練跑, 連瞓都唔夠....
    可以跑畢全程....已經好好啦... ...

J-run兄: 講得啱, 今次跑得唔好既ching ctse唔好氣餒, 加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2009-8-16 22:21 發表

條路多灣, 一路都見唔到你背影, 唔知大家相距幾多
    當見時到你時 已經到終點, 想片都片唔到........

我下場比賽係樂華杯, 你玩唔玩呀?

玩 !!....到時見 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 16-8-2009 23:32 發表
    今日有小小不開心 因為排得太後 整到羅唔到獎=.=跑第小組21

cy唔緊要, 荃灣引水道條路係麻煩D, 有實力日後大把機會, 人多灣多路窄, 真係唔易跑, 加油.

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜哂, 完成賽事既C兄/C姐, 而家咁既天氣, 可以完成已經跑得非常好喇.

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 stanwong 於 2009-8-17 01:33 發表
    跑到半程個肚又唔舒服,急到跑唔到,好在有流動廁所,但疴完都冇力跑啦,又行又jog返終點,時間六十幾分,繼上次黃昏賽後,又一次失望而回 hgjD092" />" />hj

Stanwong ching,

唔好灰心, 長跑長有, 到秋冬跑季就卷土重來啦!

我重差啦, 公司忙到死, 晚晚OT到12點... 唔好話練跑, 連瞓都唔夠....
    可以跑畢全程....已經好好啦.........

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Stan Ching,

Your problem might be casued by anxiety - try to relax more before races!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

跑到半程個肚又唔舒服,急到跑唔到,好在有流動廁所,但疴完都冇力跑啦,又行又jog返終點,時間六十幾分,繼上次黃昏賽後,又一次失望而回

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 cywcyw1118 於 2009-8-16 23:32 發表
    今日有小小不開心 因為排得太後 整到羅唔到獎=.=跑第小組21

諗返起我以前.....唉...仲慘過你
    唔好停留係呢個位太耐~~~唔係有排你受~~~anyway~繼續努力啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cywcyw1118 於 2009-8-16 23:32 發表

唔好唔開心啦! 下次早d去排位,今次個杯好似好細之麻。

升級   60.67%

該用戶從未簽到