香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ginnywong
打印 上一主題 下一主題

三項鐵人裝備區

升級   84.4%

該用戶從未簽到

我見到係長跑網呢到,有跑步裝備區, 咁玩鐵人既,除左跑,仲有游水,同踩車

跑步可能有專比方便鐵人比賽用的鞋, 游水可能有唔同的工具幫助訓練,單車就更加復雜, 大排野要買

鐵人比賽時著的衫又有好多款

咁其實有無可能係長跑網整番個鐵人裝備區呢?
+1 0
上一篇︰大家好呀~元朗新手報到下一篇︰跑後應如何護理雙腳?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-7-22 09:41 發表

佢話會員, 單車會, 三鐵會一樣9折. 唉.
咁間鋪全店已9折, 問多聲三鐵會有冇再多9折, 好似當我仇人咁.
反而太子黃金寶服務幾好, email 價同上門價一樣, 口講3鐵85折. 口吻差, 但真係有問必答.

我都覺得買單車好受氣, 係大埔o果間有老板娘係到就買得好開心

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2009-7-28 12:41 發表
After finished watching the Tour de France, 有少少中毒 tim.  " />" />hjhvbj" />

中左毒就手尾長啦!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

有2xu trisuit,o岩o岩今日番, 都有少量號碼帶

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-1-5 10:01 發表
請問有邊隻單車褲好又平, budget under $200
可以成日洗, 洗原霉左都吾會肉痛.
著跑褲成日抅住個seat位尖, 好煩

PM左你