香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

20090802 分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 - 現已開始接受報名!

關閉 [複製鏈接]

升級   21.55%

該用戶從未簽到

2009 分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 - 現已開始接受報名!

報左但未有單車.....hahaha, 真攪笑. 等緊張credit card 到
有冇人call van 由荃灣去比賽呀?
+1 0
上一篇︰膝頭跑時痛下一篇︰由急步行轉跑步一問

評分

查看全部評分

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我都吾知可以咁早都租到車........如果吾係早玩左2年啦 .
吾洗淨係玩水陸.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

bmc 兄
太遲喇, 我今晚去攞caad9, 聽日買腳踏, 星期三試青公, 星期六試tolo harbour.
希望同普通行街mtb 轉波分別吾大啦. 如果踩得吾順未習慣, 我先租ga 平頭rb 比賽.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我係97

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 53# 的帖子

我上得水黎都清左場lu....
都吾知會吾會數錯圈.  有冇人提圈數呢?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

有冇人大約5:00 call van 經或由荃灣去比賽?
我0635 briefing 0650起步
99 Green 2 G Course A - Male Age-Group 30-34 Leung Ching Fai, Frankie

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我搵吾倒call車, 全部冇人聽. 只call倒一間等緊回覆$125. 有冇人有call van 公司number 而又call 到車ga而家.?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

多謝咁多位師兄教路.
小弟雖然在count單車圈有問題, 但沿途有問其他師兄, 都可以count 到.
除lock鞋途中係有d小哈轆, 但都okay.
成功完成比賽, 真開心.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

力行已有相.
今日下午有成績wor.
我遲下有些少heat2比賽相但吾係我影, 但主要影我, 所以好王家衛feel

升級   21.55%

該用戶從未簽到

平常心去比賽, 點知原來單車完全落後.
游泳: 跟住就算, 怕無力踩
單車: 吾倦的踩法, 點知原來嚴重落後..........
跑步: 平常心跑, 冇人迫冇鬥心
下次要留意吓前轆軚氣, 轉彎吾好等人過咗先

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-8-4 10:47 發表

我想玩, 但係應該玩唔到. 6/9 之前0個日啱啱練完毅行(54KM), 我諗我無力再玩. 1/11又參加左苗圃挑戰12小時, 所以得10月得閒, 唔知可唔可以淨係參加一次?

吾緊要啦, 我都有玩毅行, 又係報左苗圃 10月中okay ga wor.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

踩完今次...想換對輕小小既wheel
fulcrum racing3 定 ea70 定ea90tt 呢?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

你吾聽書喇, 之前就係留錢用作輪組upgrade, 所以groupset 吾上ultegra 同105.
我都會在927之後先upgrade, 練下先同玩多場, 睇下單車方面有冇大進步, 攞多d意見先.

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 148# 的帖子

froum 有人放ea90 tt 比我話 $4800 9成新.
小弟實力未夠, 816之後一星期踩3次車青公+單車機, 練下先再諗過, 來日方長.
下年先upgrade啦, 今年太急喇. 可能睇得多, 中左小小毒, 跑下山解下毒先今個星期

升級   21.55%

該用戶從未簽到