香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能 交收方法,
- 每個星期三我 7:00pm 會在北區運動場,可以早一天call 我帶給你
- 交去 Jason 舖頭(沙田)你自己去取, 可能要星期六 22.5.2010後,我想集合一次過。
- 或者 call 我哪裡你便利,大家約我帶給你,但是要我剛好去你哪區。

1. kito (交給kito)  
2. Kuen (交給kito)
3. King (交給kito)
4. Fai (交給kito)
5. newfoot (交給kito)
6. vivianip(Jason 鋪頭呀!!我星期一,三六都會過去佢個邊至到29/5~~因為我有訓練~ 謝謝)
7. rockiec (交給kito)
8. george 去北區找你取,再約時間
9. kin kin Jason 鋪頭 取
10. 馬王, 我帶給你
11. dee hing 星期三取
12. 7 兄,阿 dee hing 代取
13. Jason 兄,沙田
14. kopo hing call 我
15. stam 兄, 沙田
16 cf 13 兄,上水

集體訂購
“ 3
項鉄人戰衣

由於鉄人三項 , 日漸普及 , 经年多來于長跑網內己有多位 chings, 参與各類大大小小之鉄人三項 ,

水陸兩項及陸上兩項比賽。
由于沒有一件正式隊衣 , 大家未能發揮守望相助, 团隊精神
現在大家除了跑步可以着長跑網衫外 , 之後大家亦可以繼續着呢件長跑網鉄人三項戰衣参加各類鉄人項目比賽。
價目如下 :
1. Trisuit classic cut  USD 76.00 (
HKD 590.00)
2. Elite Tri suit      USD 150.00(
HKD 1,180.00)

由於須要訂購 10 件或以上, 才可以以上價格訂購, 所以希望集齊有興趣, chings 或者 ctses , 一齊訂購。

1.Trisuit classic cut  USD 76.00 ( HKD 590.00 – 須付 HKD250.00 元訂金)
2.Elite Tri suit  USD 150.00( HKD 1,180.00 –須付HKD 500.00 元訂金)
訂購最低數量為10 , 如少於10件訂單是次訂出活動將會取消.
以上價值並未扣除長跑網洽商之折扣和贊助,估計實際產品
預計 1.的價錢不超過$500,   2. 的價錢不超過$1000.

-------------------------------------------------------------
以下為有關 link
http://champ-sys.com/custom/triathlon/price-list

另外多謝 kito807 為我們設計出這件以長跑網為藍本既夢幻戰衣初稿
下面為最新的版本

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

訂購 Q & A
Q : 在那裏訂造 ?
A : 集齊訂金後于Champ-sys.com 訂造,

1. Trisuit classic cut
訂金 HKD 250.00

2. Elite tri suit 訂金 HKD 500.00

Q : 有那些款式 ?
A : Trisuit 只有 2 , 1 款為普通版, 不是比賽物料,
   另一款叫 “Elite , 比較去水 ?
Q : 可以加印自已姓氏嗎 ?
A : 只有 Elite 款先可以印上自己名字 , 但須用正價 USD 150.00 , 沒有折扣
Q : 怎么知道自已穿什么碼 ?
A : 集齊訂金後會馬上去 Champ-sys.com 駐本港寫字樓下訂 ,
   聯絡人 Mr Wilson Ng 承絡借出 S, M, L 各一給大家試着再
   提供正確碼數
Q : 訂購須要多久才收到貨 ?
A : Wilson , 約須 4-6 星期
Q : 什么時候須要付埋尾數 ?
A : 當集齊正確件數及碼數後 , 便須支付全數
Q : 假若收到衫後有不滿 , 怎么辦 ?
A : 由於本人跟諸位一樣 , 從中並沒有得到任何利益 , 希望有什么
   不滿, 如果是 champ-sys.com 出錯 , 定當向她們反影,
Q : 怎樣付款 ?
A : 小弟 HSBC or  BOC 户口 , 過數或支票都可以 ( 我收齊後再過户 longrun)
Q: 女裝版跟男裝有什么分別 ?
A: Cutting 比較收腰 , 胸前 double layer。

+1 0
上一篇︰朝陽跑步日誌之渣馬訓練篇下一篇︰2010 SCM全馬之SUB-4:30 軍團

升級   0%

該用戶從未簽到

有無 2 公可以出番 1, 2 個新 design,
我想年尾出不值前, 睇下可 5 可以攞到多 d 贊助,
今年想主力放响前面當眼位置

升級   26.6%

該用戶從未簽到

好呀!! 有新野~~赤子你記得柯打啦~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 23:49 發表
D文兄/CB兄,

顏色方面之前都有鐵友反映太淺,尤其漸變色去到肚腩位好蝦人著,我就覺得用上面個BANNER 深D 果隻綠幾好,其他配搭要再傾~~

至於兩件頭應該唔會諗啦,因為3T SUIT 1 PC 係主流~~

加袋都好大機會會 ...

我都會比較鐘意深d o既綠

唔該晒花子師兄 & 各2工幫手

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiebuzz 於 2010-10-4 14:15 發表 NB outlet 只會不定時有d XXL, XL, XS即三鐵衫, 如果唔係經常那裏出末好可能失望而回...
仲諗住想買件戰衣響ITU度著添~真係可遇不可求
唯有儲下彈藥等長跑網最新戰衣先

升級   14.3%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2010-10-3 22:29 發表 已搵到,尼幾日去睇睇先

NB outlet 只會不定時有d XXL, XL, XS即三鐵衫, 如果唔係經常那裏出末好可能失望而回...

升級   25.8%

該用戶從未簽到

期待中!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 4-10-2010 09:45 發表

等我地既設計師出番個衫稿先~~

早晨呀花子, 好呀, 我靜侯你地既好消息 hehe

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wong.siufu 於 2010-10-4 09:20 發表

好似我地件網T咁既色都OK

小虎兄,查實而家果件係用緊網T 一模一樣既色,不過因為肚dum 漸變白所以望落去好似淺左~~

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-10-4 02:53 發表

支持呀花子, 深少少既綠好睇d, one piece 都ok, 前拉連, 好過後面
有埋袋就prefect, 我都好期待第二批tri suit !!!

等我地既設計師出番個衫稿先~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2010-10-4 00:44 發表

我都同意1 PC 係主流同型D ,不過2 件頭好似係舒服D。同埋如果上身太貼身,上水可以換衫。我都著過1 PC 比賽,每次跑的時候都呼吸困難。有D著後拉鏈嘅,跑個時都要甩咗一邊吊帶先跑到。
不過各 ...

做一件衫要做既功夫唔少呀,而且幫手既都係義務工作,所以都係以大路為主,好難迎合晒所有人要求~~

謝謝CB 兄意見~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 23:49 發表
D文兄/CB兄,
顏色方面之前都有鐵友反映太淺,尤其漸變色去到肚腩位好蝦人著,我就覺得用上面個BANNER 深D 果隻綠幾好,其他配搭要再傾~~

好似我地件網T咁既色都OK

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 3-10-2010 23:49 發表
D文兄/CB兄,

至於兩件頭應該唔會諗啦,因為3T SUIT 1 PC 係主流~~

支持呀花子, 深少少既綠好睇d, one piece 都ok, 前拉連, 好過後面
有埋袋就prefect, 我都好期待第二批tri suit !!!

升級   14.33%

該用戶從未簽到

D文兄/CB兄,

我都同意1 PC 係主流同型D ,不過2 件頭好似係舒服D。同埋如果上身太貼身,上水可以換衫。我都著過1 PC 比賽,每次跑的時候都呼吸困難。有D著後拉鏈嘅,跑個時都要甩咗一邊吊帶先跑到。
不過各人感覺有不同。你們可以作參考。
比賽衫舒適都重要。

升級   0%

該用戶從未簽到

D文兄/CB兄,

加袋都好大機會會做,玩長線比賽有個袋就方便好多~~

升級   80%

該用戶從未簽到

回復 529# 的帖子

就好等下次LA...

升級   14.33%

該用戶從未簽到

同埋最好有口袋啦。

升級   14.33%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 22:34 發表
今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~
另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^

可唔可以整兩件頭呀?

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-10-3 22:34 發表 今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^
小弟覺得舊果件longrun 3t suit太淺色,比較透,如果深色D會好D
不過又要就返個banner ga綠色,要改都唔易

升級   0%

該用戶從未簽到

今日經過元朗NB,已經無放套3T suit 出黎啦~~
另外都差不多係開始籌備新一款longrun 3t suit 既時候啦,各位如果有興趣希望各位留言同俾d 意見~~ ^^